Perşembe, Nisan 25, 2024
Ekonomi

BTC Bitcoin neden düşüyor? FED faiz kararı Bitcoin’i düşürecek mi? 4 Mayıs anlık Bitcoin fiyatı! Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BTC Bitcoin hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

BTC Bitcoin Yorum 2023

BTC Bitcoin piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen BTC Bitcoin grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Bitcoin neden düşüyor? FED faiz kararı Bitcoin'i düşürecek mi? 4 Mayıs anlık Bitcoin fiyatı!

Kripto paralar ve Bitcoin Mayıs ayına kötü bir başlangıç yaptı. Bitcoin ’de düşüş hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan tarihi zirvenin ardından ayı piyasasına giren Bitcoin ’in neden düştüğü merak ediliyor. 8 yıl aradan sonra ilk kez 5 hafta üst üste değer kaybı yaşayan Bitcoin, daha önce hiç bu kadar tepkisiz bir düşüş yaşadığının görülmediği kaydedildi.

FED FAİZ KARARININ BİTCOİN ’E ETKİSİ NE OLACAK?

Piyasaların aylardır beklediği ABD Merkez Bankası Fed ’in bugün başlayan toplantısı, yarın Başkan Powell ’ın faiz kararını açıklamasıyla nihayete erecek. Fed ’in 50 baz puan faiz artırım ihtimali ve bankadan gelecek şahin tondaki açıklamaların kripto paralar üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturduğu ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir;  Yerli otomobil fiyatları: Yerli otomobil TOGG fabrika fiyatı belli oldu mu?

ANALİSTLERE GÖRE BİTCOİN ’İN DÜŞÜŞÜ…

Analistler Bitcoin ve kripto paraların son dönemde çok sert bir şekilde değer kaybettiğini ancak BTC‘de 8 yıl aradan sonra bir ilk gerçekleştiğini dile getirdiler. Uzmanlar kripto para piyasasında birçok ayı sezonu yaşandığını, bu sezonlarda Bitcoin ’in değer kaybının yüzde 90 ’lara kadar ulaştığını ifade ettiler. Ancak 8 senedir hiçbir zaman 4 haftadan fazla üst üste değer kaybetmeyen BTC, geçtiğimiz günlerde yaptığı haftalık kapanış ile yeni bir rekora imza attı.

FED toplantısı 2022 ne zaman? FED faiz kararı açıklama tarihi 2022! FED faiz kararı için kritik gün!

FED toplantısı 2022 ne zaman? FED faiz kararı açıklama tarihi 2022! FED faiz kararı için kritik gün!


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde BTC Bitcoin yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

BTC Bitcoin

BTC Bitcoin yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.