Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Emekli Zammı Ne olur? Temmuz ayı memur ve emekli maaşı (SSK-Bağ-Kur) zam oranı 2023 ne kadar olacak? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Emekli Zammı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Emekli Zammı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Emekli Zammı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Emekli Zammı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Emekli Zammı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Emekli Zammı Yorum 2023

Emekli Zammı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Emekli Zammı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Temmuz ayı memur ve emekli maaşı (SSK-Bağ-Kur) zam oranı 2022 ne kadar olacak?

Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur, memur emeklisi ve SSK emeklileri için beklenen zam oranı yeniden gündem oldu. Emekliler ve kamu çalışanları yılda iki kez zam alıyor. Ocak ve Temmuz aylarında yapılan bu zamların belirleyicisi ise enflasyon oranları oluyor. Memur ve emekli maaşlarına temmuz ayında enflasyon oranına göre zam yapılacak. SSK, Bağ-Kur emekli maaşı ve memur zammı haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından belirlenecek.

En düşük emekli maaşına ilişkin olarak geçtiğimiz günlerde Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, CNN Türk ekranlarında kulis bilgileri değerlendirdi. Kaya emekli taban aylığının 2500 liranın üzerine çıkmasını beklendiğini ve muhtemelen 2750 ile 3000 lira arasında olacağını söyledi.

TEMMUZ AYI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI ZAM ORANI TAHMİNİ

İlginizi Çekebilir;  Finans - Eylül ayı yaşlı ve engelli aylığı yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan Göktaş açıkladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TÜİK’in açıklamasına göre dört aylık enflasyon yüzde 31,71 olarak gerçekleşti. Buna göre memur ve memur emeklilerine şimdiden yüzde 24,71 enflasyon zammı, SSK emeklilerine de yüzde 31,71 zam imkanı doğdu. Memur ve memur emeklisi temmuzda yüzde 7 toplu sözleşme zammı alacak. Mayıs ve haziran aylarındaki enflasyon verisiyle zam farkında son rakam netleşecek.

EN DÜŞÜK MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

Yapılan bu hesaplamalar sonucunda yüzde 31,71’lik 4 aylık enflasyon gerçekleştiğinde;

-En düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 436 liraya,
-En düşük emekli aylığı ise memurlarda 4 bin 289 liradan 5 bin 628 liraya,
-Esnafta 2 bin 948 liradan 3 bin 883 liraya,
-2000’den önce emekli olan SSK’lılarda 3 bin 292 liradan 4 bin 336 liraya çıktı.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

2000 sonrasında emekli olanlar için en düşük maaş 2.500 TL’ye çıkartılmıştı. Bunun üzerine de artış gerçekleşecek. Burada ek zam öncesi rakam 2.041 TL idi. Bu durumda 4 aylık artışa göre bu rakam da 2.688 TL’ye çıktı.

Mayıs ayı kira artış oranı hesaplama 2022 Hisse Net Yorumlar 2022, Kira zammı TEFE TÜFE yüzde kaç? Enflasyon verileri açıklandı!

Mayıs ayı kira artış oranı hesaplama 2022 Hisse Net Yorumlar 2022, Kira zammı TEFE TÜFE yüzde kaç? Enflasyon verileri açıklandı!


Emekli Zammı Analiz

Emekli Zammı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Emekli Zammı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Emekli Zammı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Emekli Zammı

Emekli Zammı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Emekli Zammı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Emekli Zammı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Finans - ABD'de ÜFE temmuzda beklentilerin üzerinde arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Emekli Zammı Uzman Yorumları

Emekli Zammı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Emekli Zammı Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Emekli Zammı uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Emekli Zammı durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Emekli Zammı için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Emekli Zammı için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.