Salı, Nisan 16, 2024
Ekonomi

Asgari ücret zamlanacak mı? Temmuz ayında enflasyon farkı emekliye ne kadar zam var? Temmuzda zam olacak mı?

Asgari ücret hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Asgari ücret yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Asgari ücret forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Asgari ücret grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Asgari ücret fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Asgari ücret Yorum 2023

Asgari ücret piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Asgari ücret grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Asgari ücrete yeni zam olacak mı? Temmuzda zam olacak mı? Temmuz ayında enflasyon farkı emekliye ne kadar zam var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut finansmanı müjdesi vererek ”Ülkemizde 1 milyon üzerindeki konutla vatandaşlarımızı uygun şartlarla ev sahibi yapmıştık. Son dönemde küresel ekonomide ham madde fiyatlarında görülen fahiş yükselişlerle konut satışlarında azalmalar yaşandı. Konut finansmanı konusunda 3 ayrı paket getiriyoruz.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan, Temmuz ayındaki zamma ilişkin de bilgiler verdi. Peki ama Temmuz ayında zam olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Dar gelirli insanlarımızın alım güçlerindeki düşüşün farkındayız. Ücretlerde yaptığımız artışlarla alım gücündeki gerilemeyi telafi etmeye çalışıyoruz. Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha düzelteceğiz. Sadece geçtiğimiz ay milletimizin farklı kesimlerine sağladığımız destek tutarın 5,3 milyar liradır. Elektrik tüketim desteği için geçtiğimiz sene 2,5 milyon aileye kaynak teslim ettik. Ekonomi programımızın merkezinde istihdamı korumak ve geliştirmek vardır. Üretim tarafında oldukça iyi bir yerdeyiz. Ülkemizi tüm alanlarla Cumhuriyet tarihinin en üst seviyesine çıkartmak için yaptığımız yatırımların meyvelerini toplama vaktidir.” dedi.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Detaylar açıklandıkça haberimizde yer alacak.


Asgari ücret Analiz

Asgari ücret net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Asgari ücret yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Asgari ücret grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Asgari ücret

Asgari ücret yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Asgari ücret grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Asgari ücret yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Asgari ücret Uzman Yorumları

Asgari ücret analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Asgari ücret Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Asgari ücret uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Asgari ücret durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Asgari ücret için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Asgari ücret için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.