Salı, Nisan 23, 2024
Ekonomi

Ülker Hisse Net Yorumlar 2023, 2023 ’nin ilk çeyrek finansallarını açıkladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ülker Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Ülker Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Ülker Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Ülker Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Ülker Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Ülker Hisse Yorum 2023

Ülker Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Ülker Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Ülker Bisküvi, 2022 yılının ilk çeyreğinde de büyümesini devam ettirdi. Şirket, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamaya göre, bu yılın ilk çeyreğinde satışlarını 5,9 milyar TL’ye ulaştırdı. Şirketin, Türkiye operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 60, ihracat ve yurt dışı operasyonlarının ciro içindeki payı yüzde 40 olarak gerçekleşti.

Ülker Bisküvi’nin üretimiyle, ihracatıyla, istihdamıyla ve yatırımlarıyla ülkemize katkı sağlamaya devam ettiğini belirten Ülker CEO’su Mete Buyurgan, şirketin performansıyla ilgili şu bilgileri aktardı Hisse Net Yorumlar 2022, “Pandeminin etkisi azalarak da olsa devam ediyor. Küresel ekonomilerdeki dalgalanmaları, girdi maliyetlerindeki artışları, tedarik zincirindeki ihtimal riskleri, bölgedeki savaş ve jeopolitik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Güçlü ve proaktif risk yapımız, her senaryoya karşı hazırlıklı çevik yapımız, geniş coğrafyalardaki iş gücümüz ve stratejilerimizin ışığında başarılı yönetimimizle şirketimiz 2022’nin ilk çeyreğini 5,9 milyar TL ciroyla kapattı.”

İlginizi Çekebilir;  ABD borsaları yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Türkiye’de, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya, Suudi Arabistan, Mısır ve Kazakistan gibi faaliyet gösterilen tüm coğrafyalarda pazardaki güçlü konumların ve istikrarlı büyümenin devam ettiğini dile getiren Buyurgan, “Trendleri ve talepleri dikkate alarak, son iki yılda Türkiye’de 150’nin üzerinde yeni ürünü tüketicilerimizle buluşturduk. Türkiye’deki fabrikalarımız, tüm atıştırmalık işimizin üretim ve ihracat üssü haline geldi. Türkiye’de üretip dünyanın dört bir yanındaki 100’ü aşkın ülkeye ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Liderliğimizden, markalarımızdan aldığımız güçle, paydaşlara katkı sağlayarak istikrarlı büyüme stratejimizi bu yıl da devam ettireceğiz” dedi.


Ülker Hisse Analiz

Ülker Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Ülker Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ülker Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Ülker Hisse

Ülker Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Ülker Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Ülker Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ülker Hisse Uzman Yorumları

Ülker Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ülker Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ülker Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ülker Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ülker Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ülker Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.