Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ekonomi

Altın fiyatları ve diğerleri İşte yatırım araçlarının haftalık performansı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın fiyatları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altın fiyatları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altın fiyatları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altın fiyatları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altın fiyatları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altın fiyatları Yorum 2023

Altın fiyatları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altın fiyatları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

BIST 100 endeksi, en düşük 2.511,34, en yüksek 2.588,68 puanı gördükten sonra haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 0,82 artarak 2.554,08 puandan tamamladı.

Kapalıçarşı’da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,97 kayıpla 1.020 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 0,97 azalışla 6.834 liraya geriledi.

Geçen hafta sonu 1.689 lira olan çeyrek altının satış fiyatı da 1.673 liraya düştü.

Bu hafta ABD doları yüzde 0,18 değer kazanarak 17,3520 liraya, euro da yüzde 0,72 artışla 18,2610 liraya yükseldi.

Yatırım fonları bu hafta yüzde 1,04 ve bireysel emeklilik fonları yüzde 1,27 değer kazandı. Kategorilerine göre bakıldığında ise yatırım fonları içinde tek kazandıran yüzde 3,72 ile “Hisse Senedi Fonları” oldu.

İlginizi Çekebilir;  Göçmen kaçakçılığı operasyonu: 14 gözaltı

BDDK’dan ticari kredi kullanımına yeni düzenleme

Piyasalarda gün sonu 24/06/2022

Dolarda yön yukarı

Altın yükseliyor


Altın fiyatları Analiz

Altın fiyatları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altın fiyatları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altın fiyatları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altın fiyatları

Altın fiyatları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altın fiyatları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altın fiyatları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altın fiyatları Uzman Yorumları

Altın fiyatları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Altın fiyatı Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Altın fiyatı uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Altın fiyatı durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Altın fiyatı için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Altın fiyatı için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.