Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları düşüşle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,2 azalışla 414 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,3 değer kaybıyla 12.806 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,2 düşüşle 7.173 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,1 kayıpla 6.000 puanda, İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 0,1 değer kaybıyla 21.545 puanda ve İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,8 azalışla 8.060 puanda bulunuyor.

Fed’in şahin politikalarını agresif şekilde devam ettirebileceğine ilişkin açıklamalarla güçlü konumunu koruyan dolar karşısında yeni günde son 20 yılın en düşüğü olan 1,0129’a gerileyen euro/dolar paritesi. 10. 20 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,3 azalışla 1,0133’ten işlem görüyor.

Analistler, bugün ABD’de açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin öne çıktığını belirterek, euro/dolar paritesi yatırımcıların odağında olmayı sürdürdüğünü aktardı.

İlginizi Çekebilir;  Wall Street endeksleri yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

 

Piyasalar ABD’nin tarım dışı istihdam verisini takip edecek

 

Yabancıların en fazla alım satım yaptığı hisse senetleri

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }