Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları İspanya hariç yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,55 artışla 430,5 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,27 değer kazancıyla 13.202 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,35 yükselişle 7.374 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,57 artışla 6.293 puanda, İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 1,10 değer kazancıyla 21.7012 puanda ve İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,08 azalışla 8.118 puanda ve bulunuyor.

Euro/dolar paritesi, şu dakikalarda önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 1,0210 seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) beklentiler doğrultusunda politika faizini 75 baz puan artırmasının ardından Fed Başkanı Jerome Powell’ın gelecek toplantılarda daha yumuşak adımlar atılabileceği mesajının piyasalarda risk iştahını artırdığını söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika... Tuna-1 keşfinden sonra pek çok ülkeden teklif geldi

Öte yandan, Avrupa’da enerji arz probleminin bölgenin ekonomik aktivitesine zarar verebileceği endişesi güçlenirken, bölgede doğalgaz fiyatı megavatsaat başına 223,85 avroyla rekor seviyeye ulaştı ve Avrupa Birliği üyesi ülkeler, Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini dikkate alarak doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma konusunda uzlaştı.

Bugün, Almanya’da enflasyon ve ABD’de büyüme verilerinin takip edileceğini belirten analistler, enerji konusundaki gelişmelerin de gündemin odağında yer aldığını bildirdi.

Avrupa borsaları günü kazançla tamamladı

 

ABD borsaları yükselişle açıldı

 

Borsalarda temkinli olma zamanı

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }