Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları karışık seyirle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa borsaları, güne karışık seyirle başladı. Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,2 azalarak 435 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,1 gerileyerek 13.431 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,3 azalışla 7.390 puanda, İtalya’da MIB 30 endeksi yatay seyirle 22.243 puanda, İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,1 değer kazancıyla 8.106 puanda ve Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,1 yükselişle 6.418 puanda bulunuyor.

Euro/dolar paritesi, şu dakikalarda önceki kapanışının yüzde 0,2 üstünde 1,0180 seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin dün Çin ile egemenlik ihtilafındaki Tayvan’ı ziyaret etmesinin jeopolitik riskleri artırdığını ve piyasalarda dalgalanmalara neden olduğunu bildirdi.

Söz konusu ziyaretin ABD-Çin ilişkilerinde gerilime neden olduğuna dikkati çeken analistler, konuyla ilgili gelişmelerin gündemin odağında kalmaya devam edeceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Şimşek: TL'de değer kaybı için sebep kalmıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, bugün Avrupa’da Avro Bölgesi’nde ÜFE ve İngiltere’de hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin öne çıkacağını kaydetti.

New York borsası günü negatif kapattı

 

Avrupa borsaları günü düşüşle tamamladı

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }