Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. VİOP’ta endeks yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. VİOP’ta endeks forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. VİOP’ta endeks grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. VİOP’ta endeks fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

VİOP’ta endeks Yorum 2023

VİOP’ta endeks piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen VİOP’ta endeks grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Ağustos vadeli endeks kontratı, en düşük 3.050,00 puanı görmesinin ardından önceki normal seans kapanışının yüzde 0,5 altında 3.054 seviyesinden işlem görüyor.

Dün satış ağırlıklı bir seyir izleyen endeks kontratı, normal seansı yüzde 0,5 azalışla 3.068,25 puandan tamamladı. Endeks kontratı, akşam seansında ise yatay seyretti.

Analistler, bugün ABD’de açıklanacak enflasyon verileri öncesinde artan belirsizliklerle pay piyasalarının negatif seyrettiğini söyledi.

Bugün ayrıca, yurt içinde işsizlik, ABD’de toptan eşya stokları verilerinin takip edileceğini ifade eden analistler, açıklanan şirket finansal sonuçları nedeniyle sektör ve hisse bazlı ayrışmaların sürebileceğini dile getirdi.

Analistler, teknik açıdan endeks kontratında 3.040 ve 3.000 seviyelerinin destek, 3.100 puanın direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Fiyat İstikrarı Komitesi konut fiyatlarını görüştü

İlginizi Çekebilir;  Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Enflasyon ne kadar, yüzde kaç? Son dakika: TÜİK duyurdu!

 

Fed sıkılaşma sürecini 2023’te sona erdirecek

 


VİOP’ta endeks Analiz

VİOP’ta endeks net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde VİOP’ta endeks yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. VİOP’ta endeks grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

VİOP’ta endeks

VİOP’ta endeks yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. VİOP’ta endeks grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. VİOP’ta endeks yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

VİOP’ta endeks Uzman Yorumları

VİOP’ta endeks analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }