Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

Çılgın Sayısal Loto sonuçları: 25 Kasım 2023! Bugünkü Çılgın Sayısal Loto sonuçları! Bilet sorgulama ekranı!

Deli Rakamsal Loto çekilişi 25 Kasım akşamı asıllaştı. Çekiliş Ulusal Piyango TV YouTube adresinden canlı yayınlandı. Deli Rakamsal Loto Ulusal Piyango Yöneti MPİ ile Sisal Talih arasındaki işbirliğiyle her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilmektedir. Rakamsal Loto neticeleri, bugün 25 Kasım 2020 Çarşamba Ulusal Piyango TV YouTube canlı yayınıyla muhakkak oldu. 25 Kasım Deli Rakamsal Loto neticeleri açıklandı mı? sualine cevap aranıyor. İşte 25 Kasım Deli Rakamsal Loto neticeleri! Ulusal Piyango Online süratli bilet denetleme ekranı ayrıntılarına buradan ulaşarak büyük ikramiye sorgusu yapabilirsiniz. İşte kazandıran sayılar…

25 Kasım Deli Rakamsal Loto Çekiliş Neticeleri

Zengin olma hayali kuran bir hayli insan Deli Rakamsal Loto çekilişini merak ediyor. 25 Kasım 2020 Deli Rakamsal Loto çekiliş neticeleri açıklandı.

İşte kazandıran sayılar:

SON ÇEKİLİŞ NETİCEYİ

Çekiliş no: 50 25/11/2020 – 21:30

39 – 42 – 46 – 53 – 78 – 87 Joker 90
5fbeb331bf214407a01925d5

Deli Rakamsal Loto neticeleri bilet denetleme ekranı

Deli Rakamsal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet civarından neticeleri hakimiyet edebilmektedir. Alttaki iletişime tıklayarak bilet numaranızı yazıp neticeyi bilebilirsiniz.

https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto

Deli Rakamsal Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Deli Rakamsal Loto çekilişi 25 Kasım Çarşamba bu akşam saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Deli Rakamsal Loto çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.

Deli Rakamsal Loto oynamanın kaideleri neler?

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: Bugünkü Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu! 19 Eylül 2023 Şans Topu bilet sorgulama ekranı!

1’den 90’a kadar olan rakamlar arasından 6 tanesini seçerek sütun oluşturmaya dayalı bir reyin olan Deli Rakamsal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet rakamı öğrenenler değişik ölçülerde ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara Joker çekiliyor. Kazanma oranı oynanan sütun ve öğrenilen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler sütunları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca rakamları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden gelişigüzel sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Deli Rakamsal Loto’da her sütunun maliyeti ise 3 TL. Oyunun kaideleriyle alakalı detaylı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kaideler adresinden erişmek olası.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Talih’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda hakikatleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik saydamlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve TALİH MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }