Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ekonomi

Süper Loto 21 Ocak 2023 sonuçları Milli Piyango Online adresinde yer alacak

Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekiliş sonuçları bugün belli olacak. Büyük ikramiye tutarının 31 milyon 308 bin liranın üzerine çıkmasının beklendiği çekilişte 6 talihli numara belirlenecek. 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenlerin ikramiye almaya hak kazanacakları çekilişte 6 bilen çıkması halinde büyük ikramiyenin sahibi olacak.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 21 OCAK 2021 MİLLİ PİYANGO ONLİNE

Talihli adayları çekiliş sonuçları canlı olarak Milli Piyango TV üzerinden takip edebilecekler. Çekilişlerin tamamlanmasının hemen ardından da “millipiyangoonline.com” üzerinden bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

21 Ocak 2012 çekilişi bugün saat 21:30’da başlayacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekilişin tamamlanmasıyla birlikte de bilet sorgulama kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. Dileyen şans oyunu tutkunları bilet numarası ile sorgulama yapacak dileyen de tek tek numaraları kontrol edecek.

Her kolon bedeli olarak talihli adaylarından 3 TL’nin alındığı Süper Loto oyunu Milli Piyango mobil uygulamasından, “millipiyangoonline.com” adresinden ve bayilerden kolaylıkla oynanabiliyor.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto sonuçları belli oldu! Süper Loto sonuçları 5 Kasım 2023! Süper Loto sonuç sorgulama ekranı!

Bir yanıt yazın

] }