Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

9 Şubat 2023 Milli Piyango sonuçları… MPİ bilet sorgulama millipiyangoonlie.com adresinde

Milli Piyango 9 Şubat 2021 sonuçları için geri sayım başladı. 4 milyon TL’lik büyük ikramiyenin olduğu çekilişte talihli adayları çeyrek, yarım ve tam biletlerle şansını deneyecek. Çeyrek bilet sahibi olan kişiler ikramiyenin dörtte birini, yarım bilet sahibi olan kişiler yarısını, tam bilet sahibi olanlarsa ikramiyenin tamamını alabilecekler.

9 ŞUBAT 2021 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak takip edilebilecek çekiliş bugün saat 15:30’da başlayacak. Yaklaşık 3 saat sürecek çekilişin ardından 18:30 civarın tüm talihli rakamların belli olması bekleniyor.

Çekilişte 1 adet 4 milyon TL’nin yanı sıra 1 adet 100 bin TL ve 2 adet 20 bin TL gibi ikramiyeler de dağıtılacak.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA “MİLLİPİYANGOONLİNE.COM” ADRESİNDE

Çekilişin tamamlanmasının ardından talihli adayları bilet sorgulama işlemlerini “millipiyangoonline.com” üzerinden yapabilecekler.

BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

AMORTİ VE TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  2023 Milli Piyango İkramiyesi Ne Kadar? Tam, Yarım, Çeyrek Bilet Kaç Para Kazandırıyor? Milli Piyango Yılbaşı ikramiyeleri hakkında detaylar!

Bir yanıt yazın

] }