Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

19 Şubat Milli Piyango sonuçları sorgulama… MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com adresinde

Milli Piyango 19 Şubat 2021 çekilişi için heyecan başladı. Her ay 3 kez çekişişi gerçekleştirilen şans oyununda talihli rakamlar bugün belli oluyor. Büyük ikramiye tutarının 4 milyon lira olduğu çekilişte talihli adayları çeyrek, yarım ve tam biletlerle şanslarını deniyor. 1 adet 100 bin ve 1 adet 20 bin TL’lik ikramiyelerin de olduğu çekilişte tam bilet sahipleri ikramiyenin tamamını, yarım bilet sahipleri ikramiyenin yarısını, çeyrek bilet sahipleri ise ikramiyenin dörtte birini kazanabiliyorlar.

19 ŞUBAT 2021 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

Şans oyunu tutkunlarının heyecanla bekledikleri çekiliş bugün saat 15:30’da başlayacak. Yaklaşık 3 saat sürecek çekilişin tamamlanmasının ardından saat 18:30 civarı bilet sorgulama işlemlerine geçilebilecek. Çekilişler ise Milli Piyango TV üzerinden canlı izlenebilecek.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

19 Şubat 2021 çekilişi için bilete sahip olan kişiler “millipiyangoonline.com” adresine girerek buradan biletlerine ait numarayı girerek sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler. Çekilişin tamamlanmasıyla birlikte de bilete ikramiye isabet edip etmediği netleşmiş olur.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Finans - Vergisiz telefon satışı ne zaman? Öğrenciye ÖTV'siz telefon satışında son durum Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }