Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

On Numara 26 Mart 2023 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

Hafta içi gerçekleştirilen son şans oyunu On Numara 26 Mart 2021 çekilişi olacak. Bu çekilişin tamamlanmasıyla birlikte de hafta sonu çekilişleri için geri sayım başlayacak.

22 şanslı numara içerisinde 10 tanesini doğru tahmin eden talihli adayları büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Ayrıca çekilişte hiç bilemeyenler ile 6, 7, 8 ve 9 bilenler de ikramiye almaya hak kazanacaklar. İkramiye detayları ise çekilişin tamamlanmasının hemen ardından netleşmiş olacak.

ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beklenen büyük ikramiye tutarının 130 bin 541 TL olduğu şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecekler. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupan ikramiye kazanır.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: Bugünkü ON Numara çekiliş sonuçları belli oldu! On Numara 2 Ağustos 2023 sonuç sorgulama ekranı!

Bir yanıt yazın

] }