Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

Boğaziçi Beton halka arz tarihleri 2023| Boğaziçi Beton halka arz hisse fiyatı ne kadar, ne zaman başlıyor?

Boğaziçi Beton halka arz işlemlerine dair detaylar başvuru yapacak olanlar tarafından merak ediliyor. Hazır beton ve agrega üreticilerinden Boğaziçi Beton’un halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Boğaziçi Beton, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) onayı sonrası başlayan halka arz süreci talep toplama süreciyle sürüyor.

BOĞAZİÇİ BETON HALKA ARZ NE ZAMAN, HİSSE FİYATI NE KADAR?

Sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla gerçekleştirilecek halka arzda talep toplama tarihleri 26-27-28 Mayıs 2021 olarak belirlenirken, halka arz fiyatı ise 3,50 TL olarak belirlendi. Sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla paylarının halka arz edilmesi planlanan ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde oluşturulan Konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek halka arzda pay başına talep toplama fiyatı ise 3,50 TL olarak belirlendi. Halka arzda şirketin mevcut 280 milyon TL çıkarılmış sermayesinin, 100 milyon TL artırılarak 380 milyon TL’ye çıkarılması planlanıyor. 14 milyon TL nominal değerli payların ise ortak satışı yolu ile gerçekleştirileceği halka arzın sonucunda şirketin halka açıklık oranı yüzde 30 olacak.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Dolar kuru bugün ne kadar? (5 Eylül 2023 dolar - euro fiyatları) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }