Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Fındık fiyatları açıklama tarihi 2023: Fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık sezonunun gelmesiyle birlikte 2021 fındık fiyatları merak edilmeye başladı. Her yıl bu dönemlerde açıklanan fındık fiyatları için açıklamanın yapılacağı tarihi merak eden vatandaşlar, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştirmeye başladı. İşte, pek çok kişiyi yakından ilgilendiren o açıklama hakkında detaylı bilgiler..

Fındık hasat zamanının gelmesiyle birlikte bahçe sahipleri fındık fiyatlarını sorgulamaya başladı. Bu yıl da Toprak Mahsulleri Ofisinin fındık alımını erken zamanda yapmasının beklendiğini açıklayan Yediyıldız, fiyatların açıklanacağı tarih hakkında da bazı detaylar verdi.

FINDIK FİYATLARI 2021 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Katıldığı programda fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt veren Yediyıldız, ““Ben önce şunu söyleyeyim. Toprak Mahsulleri Ofisi, bu sene erken zamanda fındık alımına başlayacaktır.  Fiyatlar, Sayın cumhurbaşkanımız tarafından açıklanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Doğu Karadeniz gezisi var. Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu ziyaretleriyle ilgili bir plan var. Zannediyorum bu ziyaret Ağustos’un 15’inden önce gerçekleşir. Bu ziyaret gerçekleşirse fındık fiyatı bu ziyaret sırasında Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanır” ifadelerinde bulundu.

2020 FINDIK FİYATLARI NE KADARDI?

Giresun kalite Kabuklu Fındık; 22,5 TL/kg,

Levant kalite Kabuklu Fındık ; 22,0 TL/kg

 

İlginizi Çekebilir;  Dolar ne kadar, euro ve sterlin kaç lira? 21 Mart dolar kuru ve güncel döviz kurları

Bir yanıt yazın

] }