Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

Fenerbahçe Token satışta mı? Fenerbahçe Token nasıl alınır, nereden?

Fenerbahçe Kulübü’nün Paribu ile yaptığı iş birliği sonucu hayata geçirilen ve ‘Fenerbahçe Token’ı olarak tanımlanan kripto varlık sistemi dün devreye girdi. Paribu üzerinden 7/24 satma ve alma imkanı sunulacak sistemden kripto varlıklara ilgi duyan herkes yararlanabilecek. İşte Fenerbahçe Token detayları..

Fenerbahçe TokenTA MI?

Paribu’dan yapılan açıklamaya göre, Paribu ve Fenerbahçe iş birliğiyle üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın olanaklarıyla katkı sağlayabilecek. Kullanıcılar, Fenerbahçe Token için 9-12 Ağustos tarihleri arasındaki ön satış sürecinde Paribu üzerinden talepte bulundu. Token sahipleri, yapılacak taraftar oylamalarına, düzenlenecek özel etkinliklere, takım ve sporcularla düzenlenecek buluşmalara katılabilecek. Fenerbahçe Token, Fenerbahçe ile ilgili özel adımlarda söz sahibi olma imkânı da sağlayacak.

6117a438bf2144021c0ea1a2FENERBAHÇE TOKEN NASIL ALINIR?

Paribu’dan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Token ön satışındaki tüm token’lar tükenmiştir. 13 Ağustos itibariyle Paribu’da açılan FB/TL marketinden alım satım yapabilirsiniz. Dün saat 14:00’da işlem görmeye başlayan Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400’e yakın yükselişle 30 TL’den 153 TL’ye yükseldi. İşlem hacmi ise işlem görmeye başladıktan 1 saat sonra 4,5 milyona ulaştı. Paribu’nun sitesinde işlem yoğunluğundan dolayı zaman zaman yavaşlamalar görüldü. Paribu ile yapılan sözleşme kapsamında üretilen Fenerbahçe Token ön satışında Fenerbahçe 268,5 milyon TL gelir elde etmişti.

İlginizi Çekebilir;  Faiz kararı sonrası dolar düştü, borsa yükseldi

Bir yanıt yazın

] }