Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar? İşte banka banka faiz oranları!

Merkez Bankası’nın faiz indirimine gitmesiyle birlikte birçok kişi bankalardaki güncel faiz oranlarını araştırmaya başladı. Uygun faizli kredi kullanmak isteyen kişiler faiz oranları ile ilgili gelecek açıklamaları takip etmeyi sürdürüyor. Özellikle yıl sonuna doğru çeşitli kampanyaların düzenlenmesi ve yeni faiz oranlarının paylaşılması bekleniyor.

KONUT, TAŞIT VE İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Çeşitli miktar ve vadede ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler diledikleri miktarı girerek ve vade sayısını seçerek faiz oranları ile ödeyecekleri taksit tutarını öğrenebiliyorlar. CNN TÜRK’ün kredi hesaplama sayfası üzerinden banka banka karşılaşma yapabilen kullanıcılar faiz oranlarına ilişkin bilgileri buradan görüntüleyebiliyor.

cnnturk.com/kredi-hesaplama sayfası üzerinden “hangikredi” verileri esas alınarak hesaplamalar kolaylıkla yapılabiliyor.

Aynı şekilde sunulan seçenekler arasından konut kredisini seçerek, ardından ihtiyacınız olan tutarı ve istediğiniz vade sayısını girerek karşılaştırmalı bir şekilde hesaplama yapabilirsiniz.

HESAPLAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

614c6476b57f150a70d80764

 

 

İlginizi Çekebilir;  Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ne kadar, yüzde kaç? Banka banka kredi faizi hesaplama

Bir yanıt yazın

] }