Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Klaidas Siuipys’dan E-ticarette başarı arayanlara tavsiyeler!

Siuipys, “Markalar, 5 adımda hedefe ulaşabilir. Bu adımlar:

1.       Alanınızda uzman olun

2.       Parasal beklentiler olmadan içerik üretmeye başlayın

3.       İlk müşterilerinizi edinin ve kimsenin yapamayacağı sonuçlar üretin.

4.       Podcast’lerde, radyoda, TV’de konuşmaya başlayın, tüm büyük medya kuruluşlarına röportajlar verin

5.       İş yükünde size yardımcı olması için daha fazla kişiyi işe alın ve eğitin.

Şeklinde sıralanabilir” sözleriyle özellikle e-ticaret alanında geliştirmek isteyenlere tavsiyelerde bulunuyor.

16 Yaşında Aile Şirketinin E-Ticaret Sitesini Yönetmeye Başladım

Klaidas Siuipys “Ailem, şirketimizin e-ticaret sitesini yönetmemi istedi. Bu istek, kariyerimin bir dönüm noktası oldu. Amazon’un potansiyelinin her zaman farkındaydım. Bu alanda araştırmalar yaptım. Geliştirdiğim strateji, aile şirketimizin satışlarını iki yılda 1 milyon dolara çıkmasını sağladım” açıklamalarında bulundu.

E-ticaret alanında faaliyetlerini sürdüren Klaidas Siuipys, “İşimi sevgiyle yapmam, sektörde daha ileri gitmemi ve ön plana çıkmamı sağladı. Amazon’da profesyonelleştim. Böylece Litvanya’daki Amazon satıcıları topluluğuyla ilişki kurmaya ve bu topluluğu oluşturmaya başladım. 2018 yılında, 600 üyeli tek Litvanyalı Amazon satıcısı Facebook grubunun bir parçası oldum. Kısa süre sonra Litvanya’nın düşünce lideri oldum. Şu anda Amazon Satıcıları topluluğu olarak 4.000’den fazla üyeye ulaştık. Üstelik, 3 milyon insanın olduğu bir ülkede!” dedi.

Amazon’daki Markalar için Çözüm Sunan E-Ticaret Ajansı

Amazon Marketplace Brands Performance Manager olarak kariyer hayatını sürdüren Klaidas Siuipys genç yaşta bu unvanı kazanıyor. Bu durum, yenilikçi çözümler üreterek kariyer hayatını şekillendirmek isteyenlere bir örnek teşkil ediyor.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: Bugünkü Süper Loto sonuçları belli oldu! 13 Temmuz 2023 Süper Loto bilet sorgulama ekranı!

Kariyeri için önemli adımlar atan Siuipys, Jim Collins’ten bir alıntı paylaşarak başarılı olmak isteyenlere yol gösteriyor: “Bu şeyin bu kadar hızlı gitmesine neden olan büyük itici güç neydi? Cevap veremeyeceksin, bu sadece saçma bir soru. İlk baskı mıydı? İkinci? Beşinci? Yüzüncü mü? Numara! Bunların hepsi, tutarlı bir yönde uygulanan genel bir çaba birikimi içinde bir araya getirildi.”

Klaidas Siuipys şu anda Amazon’daki markalar için çözüm sunan bir e-ticaret ajansı bulunmakta ve çalışmalarını ajansının üzerinden sürdürmektedir.

SPONSORLU

Bir yanıt yazın

] }