Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ekonomi

Son dakika: KYK Burs ve kredi kartı ne zaman gelir? KYK kartım gelmedi KYK ödemesi nasıl çekilir? Kart olmadan KYK ücreti ATM’den çekilir mi?

Son dakika: KYK Burs ve kredi kartı ne zaman gelir? KYK kartım gelmedi KYK ödemesi nasıl çekilir? Kart olmadan KYK ücreti ATM'den çekilir mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”İlk defa GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvurusu yapan öğrenci arkadaşlarımıza müjde! Ekim, kasım ve aralık ayı GSB Burs ve Öğrenim Kredisi ödemeleri bu gece itibarıyla hesaplarınızda olacak. Tüm gençlerimize hayırlı olsun.” duyurusunda bulundu. Peki ama KYK ücreti ATM’den ve bankadan nasıl çekilir? 

Bankadan veya ATM’den KYK ücreti nasıl çekilir?

Kredi ve burs ücretini çekmek isteyen öğrenciler, Kredi ve Yurtlar Kurumunun anlaşmalı olduğu Ziraat Bankası aracılığıyla ücretleri temin edebilecekler. KYK kartı gelmeyen öğrenciler mobil uygulamalardaki QR kod aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebilir. 
 

İlginizi Çekebilir;  Bayram ikramiyesi ne kadar? Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 ikramiyesi kaç TL? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }