Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ekonomi

Milli Piyango canlı çekiliş gerçekleşti! 31.12.2023 Milli Piyango sonuç sorgulama!

Milli Piyango canlı çekiliş gerçekleşti! 31.12.2021 Milli Piyango sonuç sorgulama!

Milli Piyango sorgulama işlemi yapmak isteyen birçok insan Milli Piyango 2021 canlı yayın kanallarını araştırıyor. Yeni yıl ya da yılbaşı bileti olarak adlandırılan biletlerdeki numaralara isabet edecek ikramiye için canlı çekiliş bilgileri merak ediliyor. 

Milli Piyango Biletleri arasında çeyrek bilet, yarım bilet ve tam bilet vardır. Büyük ikramiyenin isabet ettiği numaralar bu biletlerde yer almaktadır. Bu yıl çekiliş bir bilete isabet edene kadar devam edecektir. Büyük ikramiye 120 milyon TL olarak belirlenmiştir ve 23:00’te gerçekleşecektir. Peki ama Milli Piyango Çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? 

Milli Piyango çekilişi bitti mi?

Milli Piyango çekilişi Kanal D ekranlarından canlı yayınlanacak. Çekiliş 23:00’te gerçekleşiyor.

Bir Milli Piyango geleneği olan yılbaşı çekilişine geri sayım devam ediyor. Milli Piyango Yılbaşı Özel büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık akşamı saat 23.00’te Kanal D ekranlarında, Alp Kırşan ve Mutlu Ulusoy’un sunumuyla izleyiciyle buluşacak. Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi, tüm Türkiye’yi ekranları başına kilitleyecek.

Sonuçlar belli oldu!

Büyük ikramiye: 9-8-7-6-0-6-6
Amorti: 4- 5

İlginizi Çekebilir;  Cevdet Yılmaz: Temel hedefimiz, enflasyonu tek haneli seviyelere düşürmek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }