Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

İnşaat maliyet endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yıllık yüzde 48,87 arttı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İnşaat maliyet hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İnşaat maliyet yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. İnşaat maliyet forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. İnşaat maliyet grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. İnşaat maliyet fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

İnşaat maliyet Yorum 2023

İnşaat maliyet piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen İnşaat maliyet grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İnşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 48,87 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılı Kasım ayı İnşaat Maliyet Endeksi verisini açıkladı. Buna göre, İnşaat Maliyet Endeksi, 2021 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 7,94, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 48,87 arttı. Bir önceki aya göre malzeme endeksi yüzde 10,71, işçilik endeksi yüzde 0,25 arttı. Ayrıca bir önceki yılın aynı ayına göre malzeme endeksi yüzde 60,13, işçilik endeksi yüzde 22,50 arttı.
Bina inşaatı maliyet endeksi yıllık yüzde 48,79, aylık yüzde 7,77 arttı
Bina inşaatı maliyet endeksi, bir önceki aya göre yüzde 7,77, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 48,79 arttı. Bir önceki aya göre malzeme endeksi yüzde 10,54, işçilik endeksi yüzde 0,26 arttı. Ayrıca bir önceki yılın aynı ayına göre malzeme endeksi yüzde 60,29, işçilik endeksi yüzde 22,55 arttı.
Bina dışı yapılar için inşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 49,15, aylık yüzde 8,51 arttı
Bina dışı yapılar için inşaat maliyet endeksi, bir önceki aya göre yüzde 8,51, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,15 arttı. Bir önceki aya göre malzeme endeksi yüzde 11,28, işçilik endeksi yüzde 0,18 arttı. Ayrıca bir önceki yılın aynı ayına göre malzeme endeksi yüzde 59,62, işçilik endeksi yüzde 22,29 arttı.


İnşaat maliyet Analiz

İnşaat maliyet net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde İnşaat maliyet yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İnşaat maliyet grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Gram altın yeniden 500 liranın üstünde, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları 30 Ekim 2023

İnşaat maliyet

İnşaat maliyet yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. İnşaat maliyet grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. İnşaat maliyet yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İnşaat maliyet Uzman Yorumları

İnşaat maliyet analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }