Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Kripto paralar son dakika.. Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin fiyatı anlık 21 Ocak 2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kripto paralar hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Kripto paralar yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Kripto paralar forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Kripto paralar grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Kripto paralar fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Kripto paralar Yorum 2023

Kripto paralar piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Kripto paralar grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kripto paralar son dakika.. Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin fiyatı anlık 21 Ocak 2022

Kripto para dünyasının en popüleri olan Bitcoin ’de gerileme son hızıyla devam ediyor. Bitcoin’de son 24 saatte yatırımcıların kaybı yüzde 7’yi aşarken, Bitcoin fiyatı 38 bin dolar seviyesine kadar düştü. Geçtiğimiz Kasım ayında 70 bin dolar seviyesini zorlayan Bitcoin, böylece Ağustos ayından bu yana ilk kez 38 bin dolar seviyesini gördü. Ethereum’da ise kayıp yüzde 8’i aşarken, Ethereum fiyatı 2 bin 850 dolar seviyesine geriledi.  Dogecoin fiyatı da yüzde 8’lik düşüşle 0,15 dolar seviyesine düştü.

BİTCOİN FİYATI ANLIK 21 OCAK 2022

Bitcoin, ABD’de teknoloji hisselerinde yaşanan düşüşü takip ederek cuma günü sert bir gerileme yaşadı. Yaşanan bu düşüşle birlikte Bitcoin önemli bir destek seviyesi olan ve sonbahar rallisinin başladığı 39 bin 500 doların da altını görmüş oldu. Bitcoin, piyasalarda risk iştahının azalması ve teknoloji hisselerindeki düşüşle 43 bin dolar civarından 38 bin 200 dolar seviyesine kadar geriledikten sonra bir miktar toparladı. Saat 09 Hisse Net Yorumlar 2022,22 itibarıyla Bitcoin anlık fiyatı 38.740 dolardır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gün ortası 25/08/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

KRİPTO PARA BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşte Bitcoin ’in Nasdaq hisseleriyle artan korelasyonu ve teknoloji hisselerinde yaşanan düşüş etkili oldu. Nasdaq günü yükselişle açtıktan sonra bir anda gün içi kayba dönerken, Netflix ’in bilançosunun beklenenden kötü gelmesiyle vadeli piyasalarda da kayıplarını artırdı.

RUSYA KRİPTO PARAYI YASAKLIYOR MU?

Rusya Merkez Bankası, yayımladığı bir raporda kripto para madenciliğini ve dolaşımını yasaklama önerisinde bulundu. Raporda kripto paraların Rusya’nın para politikası egemenliğini sınırladığı ve sonuç olarak politika faizini yüksek seviyede tutmak zorunda kaldığı vurgulandı. Raporda kripto paraların terörün finansmanı ve diğer yasa dışı operasyonlarda kullanıldığı belirtilirken, kripto para madenciliğinin enerji tüketimi ve Rusya’nın çevre planları için risk yarattığı ifade edildi.


Kripto paralar Analiz

Kripto paralar net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Kripto paralar yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto paralar grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Kripto paralar

Kripto paralar yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Kripto paralar grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Kripto paralar yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto paralar Uzman Yorumları

Kripto paralar analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kripto paralar Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kripto paralar uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Kripto paralar durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kripto paralar için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Kripto paralar için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.