Perşembe, Mayıs 2, 2024
BorsaEkonomi

TAVHL Hisse Net Yorumlar 2023, Antalya Havalimanı ihalesi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TAVHL Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TAVHL Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TAVHL Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TAVHL Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TAVHL Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TAVHL Hisse Yorum 2023

TAVHL Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TAVHL Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

TAV Havalimanları (#TAVHL) ve Fraport ortaklığı Antalya Havalimanı ’nın kapasitesinin artırılması ve 25 yıllık işletme hakkı için gerçekleştirilen ihalede 7 milyar 250 milyon euro ile en iyi teklifi verdi. Ortak girişim, yaklaşık 765 milyon euro yatırımla havalimanın kapasitesini yıllık 80 milyon yolcuya çıkaracak.

 


TAVHL Hisse Analiz

TAVHL Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TAVHL Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TAVHL Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

TAVHL Hisse

TAVHL Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TAVHL Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TAVHL Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TAVHL Hisse Uzman Yorumları

TAVHL Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Finans - Yaptırımlar Putin'in başını ağrıtıyor: Rusya'da personel kıtlığı son 25 yılın zirvesinde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

 

TAV Havalimanları ve Fraport ’un oluşturduğu konsorsiyum, Antalya Havalimanı ’nın işletme hakkı için bugün gerçekleştirilen ihalede 7 milyar 250 milyon euro artı KDV ile en iyi teklifi verdi. Bugün DHMİ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen ihaleye TAV ve Fraport ortaklığının yanı sıra Vnukovo-INTEKAR Yapı ortaklığı katıldı.

TAV ve Fraport ortaklığı, 25 yıllık kira bedelinin yüzde 25 ’ini peşin ödeyecek. İhale, var olan anlaşmanın sonlanacağı Ocak 2027 ’den Aralık 2051 ’e kadar olan 25 yıllık dönemi kapsıyor.

Güne 27,30 seviyesinden başlayan Tav payları tavan fiyat olan 29,54 seviyesine kadar yükseldi. 14.50 itibarıyla yüzde 9,61 oranında primli 29,44 lira seviyesinden işlem gördü.

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

TAVHL Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

TAVHL Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

TAVHL Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

TAVHL Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

TAVHL Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.