Cumartesi, Nisan 27, 2024
BorsaEkonomi

Yeotk Hisse Net Yorumlar 2023, Enerjisa ile anlaştı, hisseye hareket geldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yeotk Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Yeotk Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Yeotk Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Yeotk Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Yeotk Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Yeotk Hisse Yorum 2023

Yeotk Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Yeotk Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yeo Teknoloji ile Enerjisa geçtiğimiz 26 Ocak günü enerji santrallerinin kurulumu için anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Yeo Teknoloji konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Tufanbeyli Termik Santrali, Bandırma Enerji Üssü, Çanakkale Rüzgar Enerji Santrali ve bir de opsiyonel olarak Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali ’nde arazi üstü güneş enerjisi santrali tesis edileceğini bildirdi.

Şirket aynı açıklamada tüm elektrik, inşaat ve mekanik işler dahil anahtar teslim sözleşme bedelinin kdv hariç 7.750.000 dolar olduğunu duyurdu.

 


Yeotk Hisse Analiz

Yeotk Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Yeotk Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yeotk Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Nan ne demek? Son dakika: Nan TL ikramiye ne kadar? Nan TL kazandınız ne anlama geliyor?

Yeotk Hisse

Yeotk Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Yeotk Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Yeotk Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Yeotk Hisse Uzman Yorumları

Yeotk Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Önceden alanlar bugün verdi

Hissenin fiyatı ise anlaşma öncesi hareketlendiği görüldü. Yaklaşık üç aydır yatayda seyreden hisse 24 Ocak Pazartesi günü açılışını 51,40 TL ’den yaparken sözleşmenin yatırımcılara paylaşıldığı 26 Ocak günü 61,25 TL oldu. Hisse bugün ise 69,80 TL ’ye kadar çıktı. Önceden alanların satışlarıyla birlikte hisse gevşerken şimdilerde 64,65 TL seviyelerinde işlem görüyor. Hissenin dört gündeki primi yüzde 35 ’i buldu.

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Yeotk Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Yeotk Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Yeotk Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Yeotk Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Yeotk Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.