Pazartesi, Nisan 29, 2024
Borsa

TürkTraktör Hisse Net Yorumlar 2023, 2021’de net karını yüzde 70 yükseltti Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TürkTraktör Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. TürkTraktör Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. TürkTraktör Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. TürkTraktör Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. TürkTraktör Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

TürkTraktör Hisse Yorum 2023

TürkTraktör Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen TürkTraktör Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

 

 

Türk Traktör (#TTRAK) 2021 yılına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.

Konsolide olmayan verilere göre 2021’in son çeyreğinde 491.948.819 TL net kar açıklayan şirketin 2021 yılı toplam net karı 1.322.187.577 TL‘ye ulaştı.

Buna göre şirketin 4. çeyrek net karı bir önceki yılın aynı dönemine yaklaşık yüzde 18 oranında, yıllık bazda ise yaklaşık yüzde 70 oranında yükselmiş oldu.

Türk Traktör, 2020 yılının 4. çeyreğinde 416.003.163 TL net kar açıklamış, yılı 776.443.043 TL‘lik toplam net kar ile kapatmıştı.


TürkTraktör Hisse Analiz

TürkTraktör Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde TürkTraktör Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. TürkTraktör Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Borsanın en değerli şirketi Koç Holding

TürkTraktör Hisse

TürkTraktör Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. TürkTraktör Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. TürkTraktör Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

TürkTraktör Hisse Uzman Yorumları

TürkTraktör Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

TürkTraktör Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

TürkTraktör Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

TürkTraktör Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

TürkTraktör Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

TürkTraktör Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.