Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

THY Hisse Net Yorumlar 2023, üç yeni bakım anlaşmasına imza attı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

THY Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. THY Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. THY Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. THY Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. THY Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

THY Hisse Yorum 2023

THY Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen THY Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

THY, üç yeni bakım anlaşmasına imza attı

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş., Dubai’de düzenlenen ve havacılık sektöründen birçok firmanın katıldığı ‘MRO Middle East 2022 Fuarı’nda üç yeni bakım anlaşmasına imza attı. THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut, yeni bakım anlaşmalarıyla ilgili olarak, “Bakım emniyeti ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sürdürdüğümüz bakım faaliyetlerimizin müşterilerimizin bizi tercih etmesindeki en önemli etken olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, 22-23 Şubat 2022 tarihlerinde Dubai’de düzenlenen, ‘MRO Middle East 2022 Fuarı’nda, THY Teknik A.Ş.’nin Dubai merkezli Flydubai firması ile 2 adet Boeing 737NG uçağının C bakımlarını kapsayan bir anlaşma, Kuveyt merkezli hava yolu operatörü Jazeera Airways ile de 3 adet Airbus A320neo uçağının C bakımlarının yapılması hususunda bir anlaşma imzalandığı bildirildi. Fuarda imzalanan bir başka anlaşmanın ise İsviçreli AMROS Global ile imzalandığı belirtilirken, şirketin 2 adet Airbus A330 uçağının C bakımlarının yapılması hususunda bir mutabakat metni imzalandığı açıklandı.

İlginizi Çekebilir;  Bakanlıktan 'Efsane Cuma' uyarısı

6218ad9b17aca9199c92f666.png

“BAKIM EMNİYETİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDEN ÖDÜN VERMİYORUZ”

Açıklamada, yeni bakım anlaşmalarına ilişkin THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut’un görüşlerine yer verildi. Akbulut, “Her geçen gün kabiliyetlerimizi daha da geliştirerek hizmet verdiğimiz coğrafyayı genişletmekteyiz. Bakım emniyeti ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sürdürdüğümüz bakım faaliyetlerimizin müşterilerimizin bizi tercih etmesindeki en önemli etken olduğunu düşünüyorum. Bir süredir farklı projelerde birlikte çalıştığımız flydubai ve Jazeera Airways firmalarının şirketimize yeni uçaklar emanet etmesi, hizmet kalitemizin ve bize duyulan güvenin bir göstergesidir. AMROS Global firması ile imzaladığımız anlaşmanın da uzun yıllar sürecek bir iş birliğinin ilk adımı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

C BAKIMI HAKKINDA

Uluslararası havacılık otoritelerinin belirlediği kurallar doğrultusunda her 18 ila 24 aylık süre zarfında uygulanması gereken C bakımlar, tüm uçak sistemlerinin fonksiyonel ve operasyonel kontrollerini, modifikasyonlarını, komponent ve parçaların kontrolleriyle birlikte, gerekli durumlarda bunların değişimlerini kapsayan üs bakım faaliyetleri arasında yer alıyor. Dünya üzerinde geniş bir coğrafyada birçok hava yolu kuruluşuna kapsamlı üs bakım hizmeti sunan THY Teknik A.Ş., uçak bakımı dışında kabiliyetindeki uçak ana komponentleri için bakım onarım ve revizyon hizmetleri, ikame yedek komponent destek hizmetleri ve müşterilerine tek noktadan tüm teknik hizmetleri sunabilen en yetkin uçak bakım şirketleri arasında yer alıyor.


THY Hisse Analiz

THY Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde THY Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. THY Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Rekabet Kurulu'ndan Canon’a soruşturma Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

THY Hisse

THY Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. THY Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. THY Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

THY Hisse Uzman Yorumları

THY Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

THY Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

THY Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

THY Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

THY Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

THY Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.