Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Rus Rublesi ne kadar, Ruble dolar ve Ruble TL kuru – kaç dolar oldu? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Rus Rublesi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Rus Rublesi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Rus Rublesi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Rus Rublesi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Rus Rublesi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Rus Rublesi Yorum 2023

Rus Rublesi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Rus Rublesi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Rus Rublesi ne kadar, kaç dolar oldu? Ruble dolar ve Ruble TL kuru

Rus Rublesinde yaşanan büyük kayıp sonrası Ruble ’de yatırımı olanlar hızlı bir şekilde farklı döviz kurlarına geçiş yapmıştı. Putin ’in adımları ve Rusya ’ya gelen yaptırımlar Ruble ’deki düşüşü hızlandırmıştı. İşte savaşın öncesinden bu yana Ruble ’nin durumu…

RUBLE DOLAR KURU NE KADAR?

Putin ’in açıklamaları öncesinde 0.013 dolar olan Ruble açıklamaların hemen sonrasında yönünü aşağı çevirerek 0.012 dolara gerilemişti. Yine açıklama öncesinde 76,26 olan USD/RUB paritesi açıklama sonrasında 80.13 ’e çıkmıştı

Savaşın başlamasıyla birlikte de Ruble 0,011’e kadar gerilemişti. Savaş sonrası USD / RUB paritesi de 84,91’e çıkmıştı.

Pazartesi günü itibariyle SWIFT adımı sonrası USD / RUB paritesi 107,49’a çıkarken Rus Rublesi 0,00930’a kadar düşmüştü.

Investing verilerine göre 3 Mart 2022 Perşembe günü Ruble 0,00850 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir;  200 TL basımı rekor kırdı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

RUS RUBLESİ KAÇ TL?

Putin açıklama yapmadan önce 18 kuruş olan 1 Rus Rublesi açıklamaların hemen sonrasında ise 17 kuruşa düştü.

25 Şubat 2022 Cuma günü itibariyle ruble 0,16.6 kuruştan işlem gören Ruble, SWIFT açıklaması sonrasında 28 Şubat 2022 Pazartesi günü itibariyle 0,13.2 kuruşa kadar geriledi.

3 Mart 2022 Perşembe günüyse Rus Rublesi 0.12 kuruştan işlem görüyor.

SON DAKİKA RUSYA UKRAYNA SAVAŞI HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…


Rus Rublesi Analiz

Rus Rublesi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Rus Rublesi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Rus Rublesi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Rus Rublesi

Rus Rublesi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Rus Rublesi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Rus Rublesi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Rus Rublesi Uzman Yorumları

Rus Rublesi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Rus Rublesi Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Rus Rublesi uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Rus Rublesi durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Rus Rublesi için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Rus Rublesi için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.