Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Borsa

Moskova Borsası Tekrar açıldı – İlk işlem gününü yükselişle tamamladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Moskova Borsası hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Moskova Borsası yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Moskova Borsası forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Moskova Borsası grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Moskova Borsası fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Moskova Borsası Yorum 2023

Moskova Borsası piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Moskova Borsası grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yaptırımlar nedeniyle 28 Şubat’tan bu yana kapalı olan Moskova Borsası bugün ilk işlem gününü yüzde 4,37 artışla kapattı.

Moskova Borsası (MOEX) yüzde 4,37 değer artışıyla 2.578 puana çıkarken, dolar bazlı RTS endeksi ise yüzde 9 kayıpla 852 puana geriledi.

Fosargo, Tatneft ve Novatek hisseleri en çok artış gösteren şirketler olurken, Aeroflot, Inter RAO ve Transneft en çok düşüş yaşanan şirketler oldu.

İşlemler sınırlı bir süre için sadece 33 hisse senedinde yapılabilirken, açığa satışlar yasaklanmıştı.

 

AA / Emre Gürkan Abay – Ekonomi

28 Şubat, Moskova, dolar, Ekonomi, Haberler


Moskova Borsası Analiz

Moskova Borsası net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Moskova Borsası yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Moskova Borsası grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Tav Hisse Net Yorumlar 2023, TAV Havalimanları 2021 4. çeyrekte zarar açıkladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Moskova Borsası

Moskova Borsası yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Moskova Borsası grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Moskova Borsası yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Moskova Borsası Uzman Yorumları

Moskova Borsası analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Moskova Borsası Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Moskova Borsası uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Moskova Borsası durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Moskova Borsası için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Moskova Borsası için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.