Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

Emekli Zammı Temmuzda ne kadar olacak? Gözler 1 Mayısta – En düşük emekli maaşı ne olacak?

Emekli Zammı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Emekli Zammı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Emekli Zammı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Emekli Zammı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Emekli Zammı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Emekli Zammı Yorum 2023

Emekli Zammı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Emekli Zammı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Emeklilere temmuzda ne kadar zam yapılacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Gözler 1 Mayıs ’ta!

Geçtiğimiz ocak ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşını 1500 liradan 2500 liraya çıkardıklarını açıklamıştı. En düşük Maaş alan emekliler böylece yüzde 66 oranında Zam almıştı. Memur ve memur emeklisinin zam oranı ise 30,95’e yükseldi. Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Emekli maaşları ile ilgili heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

En düşük emekli maaşının artacağını ve ayrıntıları 1 Mayıs’ta açıklayacağını duyuran bir müjde daha geldi. Bakan Bilgin, ‘Temmuz ayında bir sürprizimiz olacak, en düşük emekli maaşı artacak. Detayları 1 Mayıs’ta açıklayacağım” dedi.

EMEKLİLERE TEMMUZDA NE KADAR ZAM YAPILACAK?

3 aylık enflasyon verilerinin oluşmasıyla gözler yeniden Temmuz ayında yapılacak maaş zammına çevrildi. Ekonomistler 6 aylık enflasyon farkının yüzde 34,62 olacağını ifade ederken, hesaplamalar sonunda en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 622 liraya yükselecek. En düşük emekli aylığı ise memurlarda 4 bin 289 liradan 5 bin 753, esnafta 2 bin 948 liradan 3 bin 969, 2000’den önce emekli olan SSK’lılarda 3 bin 292 liradan 4 bin 432 liraya çıkacak.

1 milyon kamu işçisine bayramdan önce ikramiye

1 milyon kamu işçisine bayramdan önce ikramiye


Emekli Zammı Analiz

Emekli Zammı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Emekli Zammı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Emekli Zammı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? (19 Ekim 2023 petrol fiyatları) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Emekli Zammı

Emekli Zammı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Emekli Zammı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Emekli Zammı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Emekli Zammı Uzman Yorumları

Emekli Zammı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Emekli Zammı Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Emekli Zammı uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Emekli Zammı durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Emekli Zammı için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Emekli Zammı için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.