Salı, Nisan 30, 2024
Ekonomi

Kurbanlık fiyatları 2023 belli oldu mu? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıklar ne kadar? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kurbanlık fiyatları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Kurbanlık fiyatları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Kurbanlık fiyatları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Kurbanlık fiyatları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Kurbanlık fiyatları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Kurbanlık fiyatları Yorum 2023

Kurbanlık fiyatları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Kurbanlık fiyatları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kurbanlık fiyatları 2022… Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Kurbanlık fiyatları 2022... Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Kurban Bayramı ’nın yaklaşmasıyla birlikte kurbanlık fiyatları 2022 gündemde yer almaya başladı. Kurban kesmeyi düşünen vatandaşlar her şeyin zamlanmasının ardından kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, kurbanlık fiyatları 2022 belli oldu mu? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıklar ne kadar? İşte konuyla ilgili o detay.

Kurban Bayramı bu yıl tüm İslam alemi tarafından 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü kutlanacak. İslam ’ın şartlarından biri olan kurban kesme ibadeti 4 günlük bayram süresince gerçekleştirilecek. Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar yavaş yavaş kurbanlık arayışlarına başladı.

BÜYÜKBAŞ, KÜÇÜKBAŞ KURBANLIKLAR NE KADAR?

Kurban Bayramının yaklaşıyor olması hasebiyle büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları da kurban kesecekler tarafından bir hayli araştırılıyor. Enflasyonun da etkisiyle kurbanlık fiyatlarında da gözle görülür artış söz konusu oldu. Bugünkü piyasaya göre büyükbaş kurbanlık fiyatının 20-25 bin TL arasında olduğu, küçükbaş kurbanlık fiyatının ise 2,5 ile 4 bin TL arasında olduğu bilgisi yer alıyor.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda 'Çin' etkisi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

KURBANLIKLARDA ENFLASYON VE MALİYETLER ETKİSİ

Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Samsun ’da küçükbaş kurbanlığın fiyatının 2,5-4 bin TL, büyükbaş kurbanlık fiyatının ise 20-25 bin TL arasında olduğunu söyledi. Fiyatlar hakkında bilgi veren Erdal Doğan, “Samsun ve çevre illerinde bu sene de kurbanlık hayvan sıkıntısı yaşanmıyor. Bölgemizde tarım ve hayvancılık oldukça yaygın. Fiyatlarda enflasyon ve maliyetler nedeniyle birtakım artış oldu.

Geçen yıl Samsun ’da büyükbaş canlı hayvanın kilo fiyatı 35 TL ’den satılıyor. Bu sene ise 60 TL civarında satılıyor. Küçükbaş kurbanlık ise geçen yıl 800-1500 TL arasında değişiyordu. Bu sene küçükbaş kurbanlık fiyatı ise 2,5 ile 4 bin TL arasında değişiyor. Geçen yıl ortalama bir büyükbaş kurbanlığın fiyatı 15 bin TL ’ye alabiliyordu. Bu sene ise ortalama büyükbaş kurbanlık fiyatları 20-25 bin TL arasında değişiyor. Canlı 600 kiloluk bir tosunun fiyatı ise 40 bin TL ’yi buluyor” dedi.

GEÇEN YIL (2021) KURBANLIK FİYATLARI NE KADARDI?

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2021 yılında ülkemizde ortalama kurban fiyatları, hayvan başına büyükbaşta 6 bin 500 lira ile 35 bin lira, küçükbaşta ise 1300 lira ile 5 bin lira arasında değişiyor. Canlı ağırlık fiyatı da kilogram başına büyükbaş hayvanlarda 24-35 lira, küçükbaş hayvanlarda ise 24-40 lira arasında.” ifadelerini kullanmıştı.


Kurbanlık fiyatları Analiz

Kurbanlık fiyatları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Kurbanlık fiyatları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kurbanlık fiyatları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Avod Hisse Net Yorumlar 2023, SPK, AVOD'un bedelli başvurusunu onayladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Kurbanlık fiyatları

Kurbanlık fiyatları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Kurbanlık fiyatları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Kurbanlık fiyatları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kurbanlık fiyatları Uzman Yorumları

Kurbanlık fiyatları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kurbanlık fiyatları Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kurbanlık fiyatları uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kurbanlık fiyatları için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Kurbanlık fiyatları için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.