Cuma, Nisan 26, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları güne pozitif başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Avrupa borsaları, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Chiristine Lagarde’ın açıklamaları sonrası salı gününe yükselişle başladı. 

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,62 artışla 409,7 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,52 değer kazancıyla 13.335 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,21 yükselişle 7.137 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,63 artışla 5.957 puanda, İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 0,47 değer kazancıyla 22.108 puanda ve İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,28 primle 8.309 puanda bulunuyor.

Euro/dolar paritesi, şu dakikalarda önceki kapanışına göre yüzde 0,3 yükselişle 1,0540 seviyesinden işlem görüyor.

BEKLENTİLER RİSK İŞTAHINI ARTIRDI

Analistler, piyasalarda devam eden resesyon endişelerine karşın, ekonomilerde yumuşak bir iniş yapılabileceğine ilişkin beklentilerin pay piyasalarında risk iştahını artırdığını söyledi.

Dün, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, temmuz ve eylülde faiz artışı yapabileceklerini belirtirken, tahvil faizlerine müdahale etmek için geliştirilen araca yönelik ısrarlı sorular üzerine bu konuda açıklama yapmak için henüz erken olduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir;  Borsa İstanbul Günün önemli şirket haberleri 04/07/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

FAİZ ARTIŞI RİSK PRİMİNİ YÜKSELTECEK

ECB Baş ekonomisti Philip Lane ise Euro Bölgesi’nde negatif faizlerin artık uygun olmadığını kaydederken, politika faizindeki artışın ekonominin bütün birimlerindeki risk primini yükselteceğini aktardı.

ECB VE FED TAKİP EDİLECEK

Bugün, ABD Merkez Bankası (Fed) ve ECB yetkililerinin sözle yönlendirmelerinin takip edileceğini bildiren analistler, veri gündeminde ise Avro Bölgesi’nde ödemeler dengesi ile ABD’de ikinci el konut satışları ve Chicago Fed ulusal faaliyet endeksinin öne çıktığını söyledi.

Bullard Hisse Net Yorumlar 2022, ABD ekonomisi büyümeye devam etmeli

 

Almanya için büyüme tahmini düşürüldü

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }