Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Altın fiyatı yükseliyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın fiyatı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altın fiyatı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altın fiyatı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altın fiyatı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altın fiyatı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altın fiyatı Yorum 2023

Altın fiyatı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altın fiyatı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün altının gram fiyatı, ons altındaki düşüşe paralel değer kaybederek günü yüzde 0,8 azalışla 1.016,9 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışının 0,3 üzerinde 1.020 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.673 lira, Cumhuriyet altını da 6.833 liradan satılıyor.

Dün, yüzde 0,2 azalışla 1.823,3 dolardan günü tamamlayan altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 1.826,2 dolardan işlem görüyor. Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.800 doların destek, 1.850 doların direnç olarak takip edileceğini söyledi.

Gün Ortası Hisse Net Yorumlar 2022, Altının gram fiyatı 1020 liradan işlem görürken, çeyrek altın 1669 lira, Cumhuriyet altını da 6656 liradan satılıyor.

Altının onsu uluslararası piyasalarda yüzde 0,2 artışla 1.827 dolardan işlem görüyor.

Gün Sonu Hisse Net Yorumlar 2022, Altının gram fiyatı 1020 liradan satılırken, çeyrek altın 1668 liradan, Cumhuriyet altını 6655 liradan satılıyor.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: Hükümetten kamu işçilerine zam teklifi

Altının onsu uluslararası piyasalarda yüzde 0,23 artışla 1826 dolardan işlem görüyor.

Ons altının hafta içerisinde dalgalı bir seyir izlediğine dikkat çeken İnfo Yatırım forex bülteninde, “Dün 1837 seviyesinden açılan ons altın, gün boyu sürdürdüğü dalgalı seyirde günü negatif yönde 1823 seviyelerinde kapattı. Fed Başkanı Jerome Powell ’ın sert faiz artışlarının ABD ’de ekonomik durgunluğa sebep olabileceğini kabullenmesi sonrası, yatırımcıların ekonomik küçülmeye dair endişeleri bir miktar arttı. Powell Finansal Hizmetler Komitesi ’ne yaptığı konuşmada, İşsizliğin yükselme riskinin oluştuğunu ve enflasyonla mücadelenin ‘ ’koşulsuz ’ ’ olduğunu söyledi. Ek olarak Powell; enflasyonun %2 ’ye inmesinin gerekli olduğunu vurguladı. Son olarak Powell, fiyat istikrarının sağlanması gerektiğini ve enflasyon hedefini yükseltmeyeceklerini söyledi. Haftanın son işlem gününde genel olarak haftayı yorumlayacak olursak, Powell ’ın ve FOMC üyelerinin konuşmaları, piyasalarda oldukça volatilite yarattı ve tüm dünyada yaşanan resesyon endişeleri piyasalarda bir miktar daha arttı. Yeni günde ise piyasalar 17 Hisse Net Yorumlar 2022,00 ’da ABD kanadından gelecek olan Yeni Konut Satışları verisini takip edecek. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 1830 – 1845 – 1860 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1815 – 1800 – 1785 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.” diye belirtildi.

Dolarda yön yukarı

Yağ ithalatında gümrük vergisi sıfırlandı

Kapasite kullanım oranı geriledi

Reel Kesim Güven Endeksi geriledi


Altın fiyatı Analiz

Altın fiyatı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altın fiyatı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altın fiyatı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları Çin sonrası pozitif seyirde Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın fiyatı

Altın fiyatı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altın fiyatı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altın fiyatı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altın fiyatı Uzman Yorumları

Altın fiyatı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Altın fiyatı Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Altın fiyatı uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Altın fiyatı durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Altın fiyatı için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Altın fiyatı için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.