Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

Fed Faiz için Daly, Temmuz’da 75 baz puan faiz artırımına ihtiyaç var dedi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Fed Faiz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Fed Faiz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Fed Faiz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Fed Faiz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Fed Faiz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Fed Faiz Yorum 2023

Fed Faiz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Fed Faiz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, Fed’in Temmuz toplantısında 75 baz puan faiz artırmaya ihtiyaç duymasının muhtemel olduğunu söyledi. Ancak Daly, ekonominin beklediğinden daha fazla yavaşlaması halinde 50 baz puanlık bir artırımın da makul olabileceğini vurguladı.

Chapman Universitesi’nde konuşan Daly, “Şu anda 75 baz puanlık bir artırım bizim ihtiyacımız olan şey gibi görünüyor. Faizlerin yıl sonuna kadar yüzde 3,1’e kadar çıkarılmasını bekliyorum. Çünkü veriler enflasyonun tepe yapmadığına ve hane halklarını harcamak için hala ellerinden çok fazla tasarrufu olduğuna işaret ediyor” dedi.

Daly, “Ekonominin daha fazla daralması veya beklenenden daha geniş bir yavaşlama olması halinde 50-75 baz puan arasında bir faiz artırımı düşünülmesi makul görünüyor” ifadelerini de kullandı.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: Borç yapılandırmaya ilişkin kanun teklifi kabul edildi

ABD’de rekor bağışları enflasyon vurdu

Fed üyesinden agresif Faiz artışı çağrısı

Ekonomideki riskler FED ’in stres testlerinden daha zorlu


Fed Faiz Analiz

Fed Faiz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Fed Faiz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Fed Faiz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Fed Faiz

Fed Faiz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Fed Faiz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Fed Faiz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Fed Faiz Uzman Yorumları

Fed Faiz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Fed Faiz Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Fed Faiz uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Fed Faiz durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Fed Faiz için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Fed Faiz için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.