Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ekonomi

Japon tahvilleri yılın en düşük işlem hacmine geldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Japon tahvilleri hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Japon tahvilleri yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Japon tahvilleri forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Japon tahvilleri grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Japon tahvilleri fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Japon tahvilleri Yorum 2023

Japon tahvilleri piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Japon tahvilleri grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japonya’nın tahvil piyasasında likidite, spekülatörlerin Japonya Merkez Bankası’nın (BoJ) getiri eğrisi kontrolü politikasında değişiklik yapacağına oynamalarının etkisiyle kötüleşmeye devam ediyor.

En yakın vadeli Japon devlet tahvili vadelilerinde işlem hacmi dün bu yılın en düşük seviyesine indi. İşlem hacmi son 12 ay ortalamasının yüzde 60 altında gerçekleşti.

Ekonomistler, işlem hacmindeki düşüşün likiditeki azalmanın bir işareti olduğunu, işlem hacminin normale dönüp dönmeyeceğinin veya ne zaman döneceğinin belirsiz olduğunu ifade ettiler.

Tahvil piyasasında spekülatörler BoJ’un 10 yıl vadeli tahvil getirisine yönelik politikasını değiştireceğine oynuyorlar ve swap piyasaları bunu fiyatlıyor.

BoJ’un elindeki Japon devlet tahvili miktarı rekor seviyeye çıktı

Japonya Merkez Bankası’nın uzun vadeli faiz oranlarını kontrol altında tutmak için devlet tahvili alımlarını hızlandırması, Banka’nın elindeki Japon devlet tahvili miktarını rekor seviyeye çıkardı.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları İtalya hariç yükselişle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

BOJ, yapılan son alımlar ile birlikte piyasadaki Japon devlet tahvili miktarının yüzde 50’sini elinde tutuyor.

Japon firmalar Rusya’dan vazgeçemiyor

Japonya’da enflasyon BoJ’un hedefinin üzerine çıktı

Japon yenindeki zayıflığın nedeni ne?


Japon tahvilleri Analiz

Japon tahvilleri net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Japon tahvilleri yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Japon tahvilleri grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Japon tahvilleri

Japon tahvilleri yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Japon tahvilleri grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Japon tahvilleri yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Japon tahvilleri Uzman Yorumları

Japon tahvilleri analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Japon tahvilleri Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Japon tahvilleri uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Japon tahvilleri durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Japon tahvilleri için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Japon tahvilleri için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.