Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları düşüşle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 1,74 azalışla 406,2 puan, Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 2,25 değer kaybıyla 12.710 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 1,6 düşüşle 7.195 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 2,2 azalışla 5.899 puanda, İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 1,75 değer kaybıyla 21.451 puanda ve İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 1,41 düşüşle 8.073 puanda bulunuyor.

Euro/dolar paritesi, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1,0436 seviyesinden işlem görüyor.

Analistler, merkez bankaları yetkililerinin “enflasyonla mücadeleye ilişkin ne gerekiyorsa yapılacağına” yönelik tutumu ve güçlenen resesyon endişelerinin pay piyasalarında risk iştahını törpülemeye devam ettiğini söyledi.

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, dün ECB’nin yapması gerekeni yapacağını belirterek, enflasyonu yüzde 2 seviyesine indireceklerini bildirdi.

ECB üyesi Pierre Wunsch, 25 baz puanlık faiz artışının kesinleşmiş olduğunu aktarırken, para piyasalarındaki fiyatlamalarda da 25 baz puanlık faiz artışına kesin gözüyle bakılıyor.

İlginizi Çekebilir;  Doğal gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bugün Almanya ve Euro Bölgesi’nde işsizlik verilerinin takip edileceğini bildiren analistler, ABD’de kişisel gelir ve harcamaların da yatırımcıların odağında bulunduğunu kaydetti.

Öte yandan, bugün açıklanan makroekonomik verilere göre, İngiltere’de ilk çeyrek GSYH, beklentiler doğrultusunda hareket ederek çeyreklik bazda yüzde 0,8, yıllık bazda yüzde 8,7 artış kaydetti.

Almanya’da perakende satışlar da mayısta aylık bazda yüzde 0,6 ve yıllık bazda yüzde 0,4 artışla beklentileri aştı.

ECB’nin Faiz artırımlarına devam etmesi bekleniyor

VİOP’ta endeks kontratı güne düşüşle başladı

Küresel piyasalar enflasyon ve resesyon ikileminde yön arıyor


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Avrupa borsaları Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Avrupa borsaları uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Avrupa borsaları durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Avrupa borsaları için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Avrupa borsaları için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.