Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ekonomi

Petrol fiyatı İran etkisi ile düşürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Petrol fiyatı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Petrol fiyatı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Petrol fiyatı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Petrol fiyatı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Petrol fiyatı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Petrol fiyatı Yorum 2023

Petrol fiyatı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Petrol fiyatı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İran, Rusya’nın Çin pazarına daha fazla hakim olması nedeniyle zaten ucuz olan fiyatları daha da indirmek zorunda kalıyor.

Traderlar, İran petrolünün Ural kargolarıyla aynı seviyeye getirmek için Brent vadeli işlemlerinin yaklaşık 10 doların altında fiyatlandırıldığını söyledi.

Vanda Insights’a göre, “İran ve Rus varilleri arasındaki tek rekabet, tamamen Pekin’in avantajına olacak şekilde Çin’de olabilir.” (Bloomberg)

Petrol yavaşlama endişesiyle düşüşte

Bakır fiyatları 17 ayın en düşük seviyesine yakın

Resesyon beklentisi artıyor


Petrol fiyatı Analiz

Petrol fiyatı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Petrol fiyatı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Petrol fiyatı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları günü karışık seyirle kapattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Petrol fiyatı

Petrol fiyatı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Petrol fiyatı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Petrol fiyatı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Petrol fiyatı Uzman Yorumları

Petrol fiyatı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }