Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ekonomi

Euro 18 TL’yi aştı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Euro 18 hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Euro 18 yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Euro 18 forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Euro 18 grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Euro 18 fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Euro 18 Yorum 2023

Euro 18 piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Euro 18 grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yükseliş eğilimini sürdüren dolar/TL bu sabah 17.57 bölgesini test ederek, yılın zirvesini yenilemiş oldu. TL’nin Nisan başından beri değer kaybı yüzde 15, yılbaşından beri kaybı ise yüzde 25’e ulaşmış durumda. Perşembe günü Avrupa Merkez Bankası’ndan 50 baz puan faiz artırımı geleceği fiyatlara girmeye başladı. Parite 1.02’nin üzerine çıkarken, Euro/TL ise 18’i aştı.

Piyasalar bir yandan makro göstergeleri yorumlamaya çalışırken, diğer yandan merkez bankalarının para politikalarını izliyor. ABD’de açıklanan şirketlerin finansal sonuçları ve gelecek yıla ilişkin beklentilerin düşürülmesi resesyon endişelerini tekrar gündeme getirirken, küresel piyasalarda karışık bir seyir etkili.

17.601 direncine dikkat çeken İnfo Yatırım’ın paylaştığı piyasa notu şöyle Hisse Net Yorumlar 2022, ABD’de büyüme verisinin daralmaya işaret etmesi ardından, açıklanan yüksek enflasyon verileri ile resesyon endişeleri artarak devam ederken kısık seslerle stagflasyon söylemleri de geliyor. Burada riskli varlıklardan çıkışın hızlanması sonrasında dolara olan talebin artması ile dolar endeksi 109,3’lü seviyeleri test ederken, gelişmekte olan ülkelerin para birimleri değer kaybediyor. Yıl başından itibaren baktığımızda yurt içi dinamiklerin de etkisi ile TL daha fazla negatif ayrışıyor.

İlginizi Çekebilir;  Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu

Makro ekonomilerdeki belirsizlikler, yüksek enflasyon, CDS’lerdeki yükseliş ve dolar endeksinin yukarı yönlü seyri ile dolar/TL 20 Aralık’tan bu yana ki en yüksek seviyesi olan 17,57’yi test etti. Yurt içi piyasalar Perşembe günkü TCMB ve ECB faiz kararlarına odaklandı.

Gram altında pozitif seyir

 

Kısa vadeli dış borç stoku yüzde 10,6 arttı

 


Euro 18 Analiz

Euro 18 net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Euro 18 yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Euro 18 grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Euro 18

Euro 18 yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Euro 18 grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Euro 18 yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Euro 18 Uzman Yorumları

Euro 18 analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }