Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Ekonomi

Altın Fiyatı Fed’e odaklandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Altın Fiyatı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Altın Fiyatı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Altın Fiyatı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Altın Fiyatı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Altın Fiyatı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Altın Fiyatı Yorum 2023

Altın Fiyatı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Altın Fiyatı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Altın, yüksek bir faiz artışı beklenen Fed toplantısına yönelik fiyatlamaların etkisiyle yatay seyrediyor.

Güne 1,719 seviyesinde başlayan spot altının onsu 1,728 doları test ettikten sonra yeniden 1,720 dolar seviyesine çekildi.

Yatırımcılar 26-27 Temmuz ’da yapılacak toplantıdan 75 baz puanlık bir faiz artışı kararı çıkmasını beklerken karar sonrası görünümün nasıl olacağını öngörmenin zorlaşacağı değerlendiriliyor.

Bloomberg Economics daha dik ve yüksek Faiz patikası beklerken, piyasa katılımcılarının enflasyonu dizginlemek için gereken sıkılaşmayı yeterince fiyatlamadığının altını çiziyor.

Altın, geçtiğimiz hafta 2021 Mart ayından beri en düşük seviyesine gerilemesi sonrası birbirini izleyen dördüncü ayı da düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Bu durum ekonomik yavaşlamaya dair endişeleri artırsa da altının güvenli varlık cazibesi Temmuz ortasında rekor seviyeleri gören güçlü dolar nedeniyle azaldı.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Selden etkilenenlere 15 bin TL destek Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

“ABD doları tepe noktalarından geriledi ve muhtemelen altına olan ilginin bir kısmının nedeni bu” diyen ABD Refinery Kurumsal Piyasalar Direktörü Nicholas Frappell, “Şimdilik altın rallileri yeterince ikna edici olmadı ve yatırımcılar daha fazla yönlendirme için önümüzdeki Fed toplantısını bekliyor” değerlendirmesinde bulundu.

VİOP’ta endeks kontratı güne yükselişle başladı

Rusya’nın petrol ve gaz arzını kısması petrol fiyatlarını yükseltiyor


Altın Fiyatı Analiz

Altın Fiyatı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Altın Fiyatı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Altın Fiyatı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Altın Fiyatı

Altın Fiyatı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Altın Fiyatı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Altın Fiyatı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Altın Fiyatı Uzman Yorumları

Altın Fiyatı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }