Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ekonomi

Gaz fiyatları Avrupa’da rekor seviyede Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gaz fiyatları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gaz fiyatları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gaz fiyatları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gaz fiyatları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gaz fiyatları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gaz fiyatları Yorum 2023

Gaz fiyatları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gaz fiyatları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Fiyatların artışında, Rusya’nın Kuzey Akım doğalgaz boru hattı üzerinden Avrupa’ya gönderdiği gaz miktarını, bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine düşüreceğini açıklaması etkili oldu.

Avrupa’da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğal gaz ticaret noktası TTF’de işlem gören ağustos vadeli gaz kontrat fiyatı, dün megavatsaat başına 199,91 eurodan kapandı.

Bugün 210,25 eurodan açılan doğalgaz fiyatları, saat 09.40 itibarıyla bir önceki kapanışa göre yüzde 12 artışla 223,85 euroya yükselerek marttan bu yana en yüksek seviyesine çıktı.

Rus enerji şirketi Gazprom, pazartesi günü Rus gazını Almanya üzerinden Avrupa’ya taşıyan hatlardan Kuzey Akım doğalgaz boru hattı için kullanılan Portovaya kompresör istasyonundaki Siemens türbin motorunun, teknik nedenlerden ötürü durdurulduğu ve bu nedenle hat üzerinden sevk edilen doğal gaz miktarının azalacağını duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları günü 'karışık' kapattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Öte yandan, dün AB üyesi ülkeler, Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini dikkate alarak doğal gaz tüketimini yüzde 15 azaltmakta uzlaştı.

Bakan Dönmez Hisse Net Yorumlar 2022, Türkiye’nin 6 milyar metreküplük doğal gazı var

AB ülkeleri gaz kesintisi konunda anlaştı

Almanya’nın doğalgaz depoları doluyor


Gaz fiyatları Analiz

Gaz fiyatları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gaz fiyatları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gaz fiyatları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gaz fiyatları

Gaz fiyatları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gaz fiyatları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gaz fiyatları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gaz fiyatları Uzman Yorumları

Gaz fiyatları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Gaz fiyatları Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Gaz fiyatları uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Gaz fiyatları durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Gaz fiyatları için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Gaz fiyatları için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.