Cuma, Mayıs 3, 2024
Ekonomi

Yabancıların borsada satışı sürdü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yabancıların borsada hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Yabancıların borsada yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Yabancıların borsada forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Yabancıların borsada grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Yabancıların borsada fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Yabancıların borsada Yorum 2023

Yabancıların borsada piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Yabancıların borsada grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yabancılar piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 22 Temmuz haftasında 76,5 milyon dolar hisse senedi satışı yaptılar.

Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre, aynı hafta DİBS (Kesin Alım) satımları 4,2, milyon dolar, DİBS (Ters Repo) satımları 0,1 oldu.

Yurt dışında yerleşiklerın DİBS (Teminat) ve DİBS (Ödünç) işlemi olmazken, şirket borçlanma senetleri alımları satımları ise 7,5 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti.

Bilgi notları

Yurt dışında yerleşik kişilerin hisse senedi stokları piyasa değeri 14 milyar 805,1 milyon dolar olarak gerçekleşti.

DİBS (Kesin Alım) stokları 1 milyar 327,7 milyon dolar, DİBS (Ters Repo) stokları 312,9 milyon dolar, DİBS (Teminat) stokları 421,1 milyon dolar oldu.

Şirket borçlanma senedi stokları 109,6 milyon dolar seviyesinde açıklandı.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

TCMB rezervlerinde azalma

 

Yabancıların en fazla alım satım yaptığı hisse senetleri

 


Yabancıların borsada Analiz

Yabancıların borsada net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Yabancıların borsada yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yabancıların borsada grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Yabancıların borsada

Yabancıların borsada yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Yabancıların borsada grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Yabancıların borsada yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Yabancıların borsada Uzman Yorumları

Yabancıların borsada analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }