Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Turgo Shared Battı mı? Turgo Shared Kurucusu Gürcan Talkan nereye kaçtı? Turgo Shared mağdurları ne yapacak

Elektrikli araç kiralama sistemi gibi gösterilerek Saadet zinciri şeklinde kurulan ve pek çok kişiden büyük miktarlarda para toplayan Turgo Shared isimli şirket üyelerine para ödemeyi durdurdu.

 

Amerika merkezli olduğunu iddia eden, japon yöneticilerine bağlı çalıştıklarını söyleyen, WhatsApp üzerinden japon olduğunu iddia eden kişilerin yönettiği sistem çöktü. Üyelerine bir süredir ödeme yapmayan sistem çöktü.

 

Turgo shared Battı mı?

Balıkesir merkezli Turgo shared isimli bir şirket kuran ve sistemi yurt dışından Türkiye ye getirdiğini iddia eden Gürcan Talkan bir mesaj yayınlayarak ortadan kayboldu. Balıkesir ticaret odasında üye olan şirketin Balıkesir de bulunan merkezi Turgo shared mağdurları tarafından basıldı.

 

Turgo Shared Mağdurları ne yapacak?

Elektrikli araç kiraladıkları zannederek günlük kazanç elde eden mağdurları günlük olarak paralarını çektikleri için sisteme güvendikleri ve paralarını yatırdıklarını, ama şimdi para çekemedikleri için mağdur olduklarını söylüyor. Eski polis olduğu söylenen şirket kurucusu Gürcan Talkan in paralarını alıp kaçtığında şüphelendikleri ve şikayetçi olduklarını dile getiriyorlar.

 

Yeni Tosun Gürcan Talkan mı?

Turgo shared şirketinin kurucusu Gürcan Talkan yayınladığı mesaj da kendisinin de mağdur olduğunu iddia etti. İşte o mesaj;

Değerli üye arkadaşlarım öncelikle hepinizden özür dileyerek sözlerime başlamak istiyorum, biliyorsunuz ki ben bu sisteme ilk girdiğim günden beri hiç kimseyi mağdur etmedim ve hepinizin kazanmasi için elimden gelen herseyi yaptim, gerek bir abi gerekse bir kardeşiniz olarak her daim yanınızdaydım. Sistem süresince her türlü sorununuza hem ben hemde bana whatsap gruplarında yardımcı olan UYE arkadaşlarımla birlikte köprü görevi görerek şirket asistanları ve aileen ile çözmeye çalıştık sistemden çıkmak isteyenleri sizlere yansitmadan paralarini ben kendim vererek çözmeye calistim, aynı zamanda bazı arkadaşlar eksik para yatırarak bana ulaştınız ve ben onlarida kendim çözmeye çalıştım.

Arkadaşlarım kardeşlerim artık işin sonuna gelmiş bulunmaktayız bu gece yapılan açıklamada aileen Türkiye piyasasından saldırıdan ötürü çekildiklerini bildirdiler ve o zamandan bu yana mesajlarıma hiç bir şekilde geri dönüş alamadım. biliyorum ki sistemde kazananlarda kaybedenlerde var. Fakat platforma para aktarimi ve platformdan herkesin kripto cüzdanlarina aktarilan paralarda platform yetkilileri tarafindan yapilmaktaydı.bunlarda ben ve benim gibi Uye olan yardımcı arkadaşlarımın platformda hiç bir yetkisi yoktu.Turkiyede her ne kadar şirket açmış bulunsamda yatirimsal konularda para giriş çıkışı ile hiç bir bağlantım yoktu. Şirketin kuruluş amacı yatırımsaldan ziyade fiili araçların kiralamasının yapılacağı alt yapısının olusturmak için açılması gerektiğini belirtmişti.sizler gibi buna inanarak ve güvenerek bu sirketi actim.Bende çok büyük üzüntü ve mağduriyet içerisindeyim, ancak sonuçta bizlerde Uye olduğumuz için şuan elimizden bir şey gelmiyor. şirket bağlantıyı bizlerle kesti. Aileena depozitlerin geri ödenmesi zararın karşılanması konusunda yazdığım mesajların hiç birisine bu saate kadar dönüş yapmadı. Sizlerden tek ricam hiç bir şekilde kimse kimseye kırıcı ve tehditkar davranışlarda bulunmasın çünkü sistemde herkes mağdur durumda.

 

İlginizi Çekebilir;  Merkez Bankası rezervleri 94 milyar 629 milyon dolar oldu

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Evet. Çok fazla mağdur var?

Turgo shared in battığı 31 temmuz 2022 de anlaşıldı.

Evet. Çok fazla mağdur var.