Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

Petrol fiyatları zayıf Çin ekonomik verileriyle düştü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Petrol fiyatları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Petrol fiyatları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Petrol fiyatları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Petrol fiyatları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Petrol fiyatları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Petrol fiyatları Yorum 2023

Petrol fiyatları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Petrol fiyatları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Petrol fiyatları, Çin’den gelen ve dünyanın en büyük ikinci ham petrol tüketicisinin talep görünümü üzerinde baskı yaratan zayıf ekonomik verileriyle bugün aşağı yönlü hareket ediyor.

Montel-Foreks’in haberine göre, Brent ham Kuzey Denizi petrolü Ekim ayı vadeli kontrat bugün en son 1,08 USD düşüşle 102,89 USD/varil seviyesinde-n işlem gördü.

Batı Teksas (WTI) petrolü Eylül vadeli kontrat ise 1,33 USD düşüşle 97,29 USD/varil seviyesinden el değiştirdi.

Phillip Nova analistleri bir notta, “Ham petrol fiyatları, Çin’de hayal kırıklığı yaratan ekonomik verileri nedeniyle durgun kaldı ve bu durum, Covid-19 resesyonundan sonra ortaya çıkan ekonomi sonrası toparlanmanın sürdürülüp sürdürülemeyeceği konusunda şüpheler uyandırdı” ifadeleri kullanılıyor.

Analistler, “Çin’in resmi satın alma yöneticileri endeksleri (PMI) verileri, daralmayı büyümeden ayıran 50 puanın altında belirlendi. Resmi verilere göre, Haziran ayında 50,2 olan PMI, Temmuz’da 49,0’a düştü” bilgisini paylaşıyor.

İlginizi Çekebilir;  Altın fiyatlarında son durum Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

VİOP’ta endeks kontratı haftaya yükselişle başladı

S&P, Ukrayna’nın kredi notunu temerrüt seviyesine düşürdü


Petrol fiyatları Analiz

Petrol fiyatları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Petrol fiyatları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Petrol fiyatları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Petrol fiyatları

Petrol fiyatları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Petrol fiyatları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Petrol fiyatları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Petrol fiyatları Uzman Yorumları

Petrol fiyatları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Petrol fiyatları Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Petrol fiyatları uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Petrol fiyatları durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Petrol fiyatları için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Petrol fiyatları için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.