Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ekonomi

Gram altında yükseliş sürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram altında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Gram altında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Gram altında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Gram altında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Gram altında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Gram altında Yorum 2023

Gram altında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Gram altında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Dün, ons fiyatı ve dolar kurundaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 0,4 artışla 1.022,4 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,7 üzerinde 1.029 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.687 lira, Cumhuriyet altını da 6.894 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı şu dakikalarda önceki kapanışının yüzde 0,6 üzerinde 1.762 dolardan işlem görüyor.

Analistler, enflasyon ve resesyon ikilemi arasında kalan yatırımcıların merkez bankalarının aksiyonlarına ilişkin daha fazla netlik beklediğini belirterek, piyasaların Jackson Hole Ekonomi Politikaları Sempozyumu’ndan gelecek haber akışına odaklandığını ifade etti.

Dünyanın dört bir yanından akademisyenler, merkez bankacıları ve piyasa katılımcılarının yer aldığı Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu, bu yıl “Ekonomi ve Politika Üzerindeki Kısıtlamaların Yeniden Değerlendirilmesi” başlığı altında gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek sempozyum kapsamında ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell da yarın bir konuşma yapacak.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: Bakan duyurdu! Sosyal yardım başvuruları e-Devlet'te

Bugün Avrupa Merkez Bankası’nın son toplantısına ilişkin tutanakların yanı sıra ABD’de büyümenin takip edileceğini dile getiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.720 doların destek, 1.780 doların direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

İnfo Yatırım Foreks bülteninde, ‘Dün 1748 seviyesinden açılan ons altın, gün boyu izlediği seyirde başlangıç seviyesinin bir miktar üzerinde değer kazanımı ile günü 1752 seviyesinde tamamladı. Haftanın üçüncü gününde piyasalar ABD kanadından gelen Çekirdek Dayanıklı Mal siparişleri ve Askıdaki Konut Satışları verilerini takip etti. ABD ’de bekleyen konut satışları temmuz ayında azalan taleple bu yıl altıncı kez gerilemiş oldu. Dayanıklı mal siparişleri verisi ise Temmuz ’da değişmedi. Diğer taraftan gözler Jackson Hole toplantısına çevrildi. Toplantı öncesi Fed üyelerinden şahin mesajlar gelmeye devam ediyor. Yarın TSİ 17 Hisse Net Yorumlar 2022,00 ’da Fed Başkanı Powell ’ın toplantıda yapacağı konuşma piyasa tarafından yakından takip edilecek. Haftanın yeni işlem gününde piyasalar TSİ 15 Hisse Net Yorumlar 2022,30 ’da ABD kanadından gelecek olan GSYİH 2.Çeyrek verisi ve İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları verisini takip edecek. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 1768 – 1785 – 1802 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1727 – 1711 – 1697 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.’ denildi.

A1 Capital Yatırım bülteninde, ‘Ons/Altın ’da tepki hareketleri etkili olurken, dün %0.19 sınırlı değer kazanımı ile 1751.35$ ’dan kapanış gerçekleşti. Kısa vadeli göstergelerde hafif toparlanma çabası yaşanmasına rağmen şimdilik net bir toparlanma görmüyoruz. Tepki hareketlerinin güç kazanabilmesi için düşüş trend direnci konumunda olan 1754$ seviyesinin üzerinde kapanış gerçekleşmeli. 1788 ve 1805$ seviyelerini üst dirençler olarak verebiliriz.

İlginizi Çekebilir;  Yatırımcılar için en berbat ay başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Gram/Altın ’da tepki alımları etkisini sürdürürken, gün %0.43 oranında yükseliş ile 1022.44TL ’den kapanış gerçekleşti. Dün yaşanan alımlarla 22 günlük ortalamanın üzerine çıkılmış olmasını olumlu buluyoruz göstergelerin de toparlanıyor olması tepki hareketini destekler konumda. 1042TL seviyesi kısa vade açısından ilk önemli direnç konumunda. 1000 ve 950TL seviyelerini ise kısa vadeli destekler olarak takip edeceğiz’ denildi.

Açlık sınırı 7 bin 282 liraya yükseldi

 

Reel Kesim Güven Endeksi geriledi

 

Kapasite kullanım oranı azaldı

 


Gram altında Analiz

Gram altında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Gram altında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Gram altında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Gram altında

Gram altında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Gram altında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Gram altında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Gram altında Uzman Yorumları

Gram altında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }