Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Ekonomi

Yabancılar 366 milyon dolarlık hisse aldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Yabancılar 366 hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Yabancılar 366 yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Yabancılar 366 forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Yabancılar 366 grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Yabancılar 366 fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Yabancılar 366 Yorum 2023

Yabancılar 366 piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Yabancılar 366 grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Yabancılar piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 19 Ağustos haftasında 366,2 milyon dolar hisse senedi alımı yaptılar.

Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre, aynı hafta DİBS (Kesin Alım) satımları 9,5 milyon dolar oldu.

Yurt dışında yerleşiklerin DİBS (Ters Repo) satımları 0,1 milyon dolar olurken, DİBS (Teminat) ve DİBS (Ödünç) işlemi olmadı. Şirket borçlanma senetleri alımları ise 2,7 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti.

Bilgi notları

Yurt dışında yerleşik kişilerin hisse senedi stokları piyasa değeri 18 milyar 188,4 milyon dolar olarak gerçekleşti.

DİBS (Kesin Alım) stokları 1 milyar 344,5 milyon dolar, DİBS (Ters Repo) stokları 317,8 milyon dolar, DİBS (Teminat) stokları 424,0 milyon dolar, Şirket Borçlanma Senetleri ise 106,5 milyon dolar oldu.

İlginizi Çekebilir;  Para politikalarına yönelik belirsizlikler fiyatlamaları zorlaştırıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Şirket borçlanma senedi stokları , milyon dolar seviyesinde açıklandı.

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 

Borsada beş göstergeye göre durum

 

Borsalarda yön neresi?

 


Yabancılar 366 Analiz

Yabancılar 366 net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Yabancılar 366 yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yabancılar 366 grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Yabancılar 366

Yabancılar 366 yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Yabancılar 366 grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Yabancılar 366 yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Yabancılar 366 Uzman Yorumları

Yabancılar 366 analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }