Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

ABD’nin petrol rezervleri 3,1 milyon varil azaldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD’nin petrol hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD’nin petrol yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD’nin petrol forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD’nin petrol grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD’nin petrol fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD’nin petrol Yorum 2023

ABD’nin petrol piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD’nin petrol grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD Enerji Bakanlığının verilerine göre, ABD’nin stratejik petrol rezervindeki ham petrol oranı 26 Ağustos itibarıyla haftalık 3,1 milyon varil azaldı. Ülkenin stratejik petrol rezervindeki ham petrol oranı 450 milyon varille Aralık 1984’ten bu yana en düşük seviyeye geriledi.

BENZİN FİYATLARINI DÜŞÜRMEK İÇİN REZERVLERİ SATIŞA ÇIKARDILAR

ABD yönetimi, özellikle benzin fiyatlarındaki artışın yükselen enflasyonun önemli bir bölümünü oluşturduğunu savunarak benzin fiyatlarını düşürmeye yönelik çeşitli önlemleri hayata geçirmişti. ABD Başkanı Joe Biden, martta ülkenin stratejik petrol rezervinden 6 ay içinde günde 1 milyon varil, toplamda ise 180 milyon varilin üzerinde petrolün piyasaya sürülmesine izin vermişti. Beyaz Saray, temmuz sonunda da ülke genelinde benzin fiyatlarını düşürmeye yardımcı olmak için stratejik petrol rezervinden ilave 20 milyon varil petrol satacağını duyurmuştu.

RAFİNERİLERE YAKIT İHRACATINI ARTIRMAMA ÇAĞRISI

İlginizi Çekebilir;  Finans - Ekim ayı aile destek ödemeleri ne zaman, ayın kaçında yatacak? (2023 ekim ayı aile destek ödemesi sorgulama) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Öte yandan ABD basınında yer alan haberlerde, ABD Enerji Bakanı Jennifer Granholm’un ülkedeki petrol rafinerilerine benzin ve dizel gibi yakıtların ihracatını daha fazla artırmama çağrısında bulunduğu aktarıldı. Granholm’un aralarında Valero, ExxonMobil ve Chevron’un da bulunduğu 7 rafineriye 18 Ağustos’ta bir mektup gönderdiği belirtilen haberlerde, ülke kasırga sezonuna girerken söz konusu rafinerileri yakıt tedarik etmeye çağırdığı kaydedildi. Haberlerde, rafinerilerde yeterli stokun oluşturulamaması halinde Biden yönetiminin harekete geçebileceği belirtildi.

AB petrol ithalatında Rusya’dan kurtulmak istiyor

 

Musk Hisse Net Yorumlar 2022, Uygarlığın devamı için petrol ve doğalgaz gerekli

 

Orta Doğu ülkelerinde 1,3 trilyon dolarlık petrol geliri bekleniyor

 

ABD, petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti

 


ABD’nin petrol Analiz

ABD’nin petrol net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD’nin petrol yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD’nin petrol grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ABD’nin petrol

ABD’nin petrol yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD’nin petrol grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD’nin petrol yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD’nin petrol Uzman Yorumları

ABD’nin petrol analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }