Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Bank of America Hisse Net Yorumlar 2023, Fed eylülde faiz artırım hızını yavaşlatabilir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bank of hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Bank of yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Bank of forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Bank of grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Bank of fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Bank of Yorum 2023

Bank of piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Bank of grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Gelecek verilerin Ağustos ayında da iş gücü piyasasının sıkı olduğuna işaret edeceğini öngören Bank of America (BofA) ekonomistleri, buna rağmen Fed’in eylül toplantısında faizi 50 baz puan artıracağını tahmin ediyorlar.

“Fed’in tercihi, eğer mümkün ise, daha küçük artırımlar ile ilerlemek ve bu nedenle Eylül’de 50 baz puan artırım tahmin ediyoruz” değerlendirmesini yapan BofA, Fed’in yüzde 3,50-3,75 faiz oranı seviyesine aralık ayına kadar ulaşmasını beklemeye ise devam ettiklerini vurguladı.

BofA ekonomistleri ayrıca, Fed’in yaptığı bu parasal sıkılaştırmanın sonunda ABD ekonomisinin sert bir iniş yapmasını beklediklerini belirtirken, bir resesyona girilmesi olasılığını girilmemesinden daha fazla olduğunu, ancak yaşanacak bir resesyonun derin olmasını beklemediklerini de ifade ettiler.

Bank of America ’dan karamsar tahmin

İlginizi Çekebilir;  Bakan Karaismailoğlu: Coğrafi konum avantajlarını, kazanıma dönüştüreceğiz

 

Bank of America Hisse Net Yorumlar 2022, Wall Street ayı piyasası dibine henüz ulaşmadı

 

Bank of America ’yı şok eden pandemi cezası Hisse Net Yorumlar 2022, 225 milyon dolar

 


Bank of Analiz

Bank of net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Bank of yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bank of grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Bank of

Bank of yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Bank of grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Bank of yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bank of Uzman Yorumları

Bank of analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }