Salı, Mayıs 21, 2024
Ekonomi

Avrupa borsaları düşüşle açıldı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa borsaları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Avrupa borsaları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Avrupa borsaları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Avrupa borsaları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Avrupa borsaları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Avrupa borsaları Yorum 2023

Avrupa borsaları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Avrupa borsaları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

 Avrupa borsaları, güne negatif başlangıç yaptı. Merkez bankalarının agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri, Avrupa’da resesyon kaygıları piyasalardaki etkisini sürdürüyor

Açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi yüzde 0,87 azalarak 411,5 puan ve Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 0,83 değer kaybederek 12.729 puan oldu.

İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 0,65 düşüşle 7.237 puanda, İspanya’da IBEX 35 endeksi yüzde 0,67 azalışla 7.833 puanda, Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 0,96 değer kaybıyla 6.067 puanda ve İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 0,91 gerileyerek 21.363 puanda bulunuyor.

Dün yüzde 0,4 artışla günü 1,0055’ten tamamlayan euro/dolar paritesi, şu dakikalarda önceki kapanışına göre yüzde 0,3 azalışla 1,0020’den işlem görüyor.

Analistler, merkez bankalarının agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri, Avrupa’da resesyon kaygıları ve Çin ekonomisinde yavaşlamanın süreceği endişeleri ile küresel çapta risk iştahının düşük seyrettiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Avrupa borsaları Almanya hariç yükselişle kapandı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dün açıklanan makroekonomik verilere göre Euro Bölgesi’nde enflasyon ağustosta yıllık yüzde 9,1 ile tarihi zirvesini gördüğünü anımsatan analistler, artan enflasyon baskıları karşısında Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) bu ayki toplantısında 75 baz puanlık Faiz artırımına gideceğine kesin gözüyle bakıldığını ifade etti.

Analistler, bugün dünya genelinde açıklanacak imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini belirterek, enerji konusundaki gelişmelerin de gündemin odağındaki yerini koruduğunu bildirdi.

Ayrıca, bugün açıklanan verilere göre Almanya’da temmuzda perakende satışlar yıllık yüzde 2,6 gerilese de beklentilerin üzerinde kalırken, İngiltere’de ağustos ayında Nationwide konut fiyat endeksi yıllık yüzde 10 artarak tahminleri aştı.

İmalat sektöründeki bozulma hafif hız kesti

 

TCMB’den yabancı para zorunlu karşılıklara komisyon kararı

 


Avrupa borsaları Analiz

Avrupa borsaları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Avrupa borsaları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Avrupa borsaları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Avrupa borsaları

Avrupa borsaları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Avrupa borsaları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Avrupa borsaları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Avrupa borsaları Uzman Yorumları

Avrupa borsaları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }