Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ekonomi

Japon Yeni, ABD Doları karşısında 1998 yılındaki seviyesine düştü Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Japon Yeni, hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Japon Yeni, yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Japon Yeni, forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Japon Yeni, grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Japon Yeni, fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Japon Yeni, Yorum 2023

Japon Yeni, piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Japon Yeni, grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japon Yeni, ABD doları karşısında son 24 yılın en büyük değer kaybına uğradı. En son Eylül 1998’de 139 Japon Yeni bandını gören 1 dolar, bu sabah 140 Japon Yeni seviyesini aştı.

Japonya Maliye Bakanı Suzuki Şuniçi, düzenlediği basın toplantısında, değer kaybeden Japon Yeni’ne yönelik “son dalgalanmaların bir şekilde arttığı izlenimi ediniyorum” dedi.

“Kurlardaki aşırı oynaklık ve düzensiz hareketlerin ekonomik ve finansal istikrar üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceği” uyarısında bulunan Suzuki, olası bir hamle vurgusu yaptı.

Hükümetin, para piyasası hareketlerini “yüksek ihtiyatla” izlediğini kaydeden Suzuki, diğer ülkelerin finans otoriteleriyle iletişim halinde, gerektiğinde uygun hamleyi yapacaklarını söyledi.

“Değişkenlik artıyor”

Kabine Baş Sekreteri Matsuno Hirokazu, piyasa eğilimlerinin dikkatle izlendiğini belirterek, “Döviz kurlarının, ekonomi esaslarıyla doğru orantılı şekilde istikrarlı duruşu önemli” dedi.

İlginizi Çekebilir;  BDDK’dan altın alımında ertesi gün hesaba aktarma kararı

Ani dalgalanmaların arzu edilmediğini kaydeden Matsuno, “Değişkenlik artıyor ve hükümet, piyasa gelişmelerini yüksek aciliyetle ve yakından takip ediyor.” ifadelerini kullandı.

Zayıf Japon Yeni, “iki ucu keskin bir kılıç” olarak tanımlanıyor. Zira Japon ihracatçılara, denizaşırı karlarını artırmasında yardımcı olurken, enerji ve hammadde ithalat maliyetlerini ise yükseltiyor.

Japonya’da imalat sektörü aktivitesi 1 yılın dibinde

 

Japon firmaların sermaye harcamaları yükseldi

 

Japonya’da sanayi üretimi ve perakende satışlar arttı

 


Japon Yeni, Analiz

Japon Yeni, net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Japon Yeni, yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Japon Yeni, grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Japon Yeni,

Japon Yeni, yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Japon Yeni, grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Japon Yeni, yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Japon Yeni, Uzman Yorumları

Japon Yeni, analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }