Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Ekonomi

Japonya Maliye Bakanlığı Hisse Net Yorumlar 2023, Döviz oynaklığına dikkat Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Japonya Maliye hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Japonya Maliye yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Japonya Maliye forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Japonya Maliye grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Japonya Maliye fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Japonya Maliye Yorum 2023

Japonya Maliye piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Japonya Maliye grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Japonya’da üst düzey bir Maliye Bakanlığı yetkilisi, yen’in 24 yılın en düşük seviyesine gerilemesinin ardından yaptığı açıklamada, Japonya’nın hızlı döviz kuru hareketleri istenmeyen bir durum olduğu için döviz hareketlerini yüksek bir aciliyet duygusuyla izlediğini bildirdi.

Yetkili gazetecilere verdiği demeçte, “Döviz piyasası oynaklığı son zamanlarda yükseliyor. Ani döviz kuru dalgalanmaları arzu edilmez.” dedi.

Açıklamalar, yatırımcıların ABD Merkez Bankası’nın daha agresif faiz artırımlarına hazırlık yapmasıyla doların 139,69 yen ile 24 yılın yeni zirvesine yükselmesinin ardından geldi.

İhracata sağladığı destek için memnuniyetle karşılandığında, zayıf yen Japon para politikası belirleyicileri için bir baş ağrısı haline geliyor, çünkü zaten pahalı olan yakıt ve hammadde ithalat maliyetini artırıyor.

Japonya Merkez Bankası, Fed büyük oran artışlarına girişirken bile aşırı gevşek para politikasını sürdürme taahhüdünde bulunurken yen’in zayıflığı büyük ölçüde ABD ile artan faiz oranı farklarından kaynaklanıyor.

İlginizi Çekebilir;  Asya borsaları karıştı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Ichiyoshi Securities baş ekonomisti Nobuyasu Atago, “Zayıf yen ithal mal fiyatlarını yükselterek kurumsal karlara ve tüketime zarar verebilir” dedi.

Japon yeninin güçlenmesi için BoJ’un politikası değişmeli

 

ABD doları-Japon yeni üzerinde aşağı yönlü baskı oluşabilir

 

Japon yenindeki zayıflığın nedeni ne?

 


Japonya Maliye Analiz

Japonya Maliye net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Japonya Maliye yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Japonya Maliye grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Japonya Maliye

Japonya Maliye yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Japonya Maliye grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Japonya Maliye yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Japonya Maliye Uzman Yorumları

Japonya Maliye analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }